info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kırklareli Valisi Yaman a Hoşgeldin Ziyaretleri

Görevinin hayırlı olması dileklerinde bulundular

Kırklareli Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, Kırklareli Merkez İlçe Muhtarlar Derneği ile Lüleburgaz İlçesi Muhtarlar Derneği üyeleri ve bazı köy muhtarları önceki gün Vali Mustafa Yaman'a hoş geldin ziyaretinde bulundu.

Kırklareli Muhtarlar Derneği Başkanı Cemal Çetin ile Lüleburgaz Muhtarlar Derneği Başkanı Yavuz İşçioğlu ve bazı Köy Muhtarları Vali Yaman'ı makamında ziyaret ederek Kırklareli'ndeki görevinin hayırlı olması dileklerinde bulundular.

Vali Yaman'a hoş geldin ziyareti esnasında; Yündalan Köy Muhtarı Şevki Aktan, Değirmencik Köy Muhtarı Vahit Kocaman, Bayramdere Köy Muhtarı Kemal Gündüz, Kavakdere Köy Muhtarı Vedat Dengiz, Karıncak Köy Muhtarı Hüseyin Turan ve Kapaklı Köy Muhtarı Şükrü Kumsar'da hazır bulundu.
Vali Yaman'ı ayrıca; Kırklareli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Selim Tiran ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Çetin ile Şube Müdürleri Ümmühan Bulut ve Metin Delmecioğlu, Kırklar Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu Sorumlusu Bekir Etyemez ve Yurt Yetkilileri ziyaret etti.