info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Trakya Üniversiteler Birliği’nin (TÜB) 12. Alt Kurul Toplantısı Gerçekleşti

Trakya Üniversiteler Birliği’nin (TÜB) 12. Alt Kurul Toplantısı Gerçekleşti

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin paydaşı olduğu ve Trakya Bölgesindeki sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmeleri yakından takip ederek bölgedeki gelişmişliği ve birlik üyesi üniversiteler arasındaki etkileşimi arttırmak için çalışmalar yapan Trakya Üniversiteler Birliği’nin (TÜB) 12. Alt Kurul Toplantısı, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)’nin Dardanos Tesisleri’nde yapıldı.

Namık Kemal Üniversitesini temsilen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal’ın katıldığı toplantıya, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nden TÜB Alt Kurul Dönem Başkanı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Kırklareli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gülnur Eti İçli’nin yanı sıra alt çalışma gruplarına mensup akademik ve idari personel katıldı.

Dönem başkanlığı adına Prof. Dr. Süha Özden, TÜB kapsamındaki dört üniversitenin gerçekleştirmiş oldukları çalışmaların son derece güzel, sağlıklı ve iyi yönde ilerlediğini belirterek “Özellikle bulunduğumuz coğrafyanın kalkınmasına ve bu coğrafyayı tercih eden üniversite öğrencilerinin TÜB varlığını hissetmelerine çalışacağız. 12. Alt kurul toplantısının başarılı geçmesini temenni ediyorum” dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin