info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

MHP yi Kırklareli nde Birinci Parti Yapacağımıza İnanıyorum

İlçe Başkanı Remzi Berkel in milletvekilliği aday adayı olması nedeniyle istifasının ardından 15 Şubat tarihinde MHP il binasında Merkez İlçe Teşkilatı üyeleri tarafından yapılan oylama ile Milliyetçi Hareket Partisi Kırklareli Merkez İlçe Başkanlığı görevine seçilen Kürşad Yamaner parti binasında basın açıklaması yaptı.

İlçe Başkanı Remzi Berkel'in milletvekilliği aday adayı olması nedeniyle istifasının ardından 15 Şubat tarihinde MHP il binasında Merkez İlçe Teşkilatı üyeleri tarafından yapılan oylama ile Milliyetçi Hareket Partisi Kırklareli Merkez İlçe Başkanlığı görevine seçilen Kürşad Yamaner parti binasında basın açıklaması yaptı. 24 Şubat Perşembe günü 20.00'da parti binasında yapılan basın açıklamasında partiye katılmak isteyen gençler parti binasını doldurdu.

Öncelikle kendisini bu göreve layık görenlere teşekkür eden Yamaner "Göreve atanmam ile birlikte merkez ilçe teşkilatında bazı değişiklikler yaptım. Bu görevi kutsal bir görev olarak kabul edecek, partimiz için zaman harcayacak, elini taşın altına koymaktan çekinmeyecek yepyeni arkadaşlarımız ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi'ni Kırklareli'nde birinci parti yapacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

"MHP Kırklareli Merkez İlçe Teşkilatı olarak seçimlere hazırız"

Yamaner, MHP Kırklareli Merkez İlçe teşkilatı olarak göreve seçildiği günden itibaren arkadaşları ile birlikte seçim startı verdiklerini, gece gündüz demeden çalışmalara başladıklarını dile getirerek, yaptıkları çalışmalarda halkın partilerine olan ilgisinin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.  Şu anda birçok gencin partilerine üye olmak için müracaat ettiklerini belirten Yamaner, son yıllarda teşkilatlarında azalan genç kadroları yeniden kuracaklarını söyledi.

12 Haziran'da yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerine de değinen Yamaner "Biz MHP Kırklareli Merkez İlçe Teşkilatı olarak seçimlere hazırız" dedi. Yamaner şunları söyledi;

"MHP'nin Kırklareli'ndeki talihsizliğine son vermek istiyorum"

"Partimizde 8 tane pırıl pırıl aday adayımız var. Hepsi birbirinden değerli bu arkadaşlarımızdan kim aday olursa olsun teşkilat olarak onun arkasında olacağımızın bilinmesini istiyoruz.

Bizim bu seçimlerde ki en büyük hedeflerimizden birisi MHP'nin Kırklareli'ndeki talihsizliğine son vermek. MHP'nin Trakya'nın üç ilinden ikisinde milletvekili bulunuyor. Ne yazık ki şimdiye kadar Kırklareli'nden Milletvekili çıkarma şansını bulamadık. Önümüzdeki seçimlerde bu talihsizliğe son vererek en az bir adayımızı MHP Kırklareli Milletvekili olarak TBMM'ye göndereceğiz.

Ufukta iktidar göründü

Bizde bu inanç ve azim fazlası ile var. Halkımızın da bize verdiği destek umutlarımızı arttırıyor. Ülkemizin yaşadığı sıkıntılardan kurtulması için MHP iktidarına ihtiyaç olduğunu halkımız çok iyi bilmektedir. Ufukta iktidar göründü. MHP kadroları ve dinamik partilileri ile iktidara talibiz."

Parti binasında yapılan basın açıklamasından sonra partiye yeni katılanlara Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Kürşad Yamaner Milliyetçi Hareket Partisi rozetini taktı.

Basın açıklamasına sonradan katılan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Şaban Savaşan da yeni seçilen ilçe başkanına, yönetim kuruluna ve partiye katılan arkadaşlara parti içerisindeki çalışmalarına şimdiden başarılar dileyerek, vatanını seven, bayrağını seven herkese bu çatı altında her zaman kapıların sonuna kadar açık olduğunu ifade etti.

Kırklareli Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Üstün de Ülkü ocaklarının gayesinin; vatanına, milletine ve ailesine faydalı bireyler yetiştirmek olduğunu vurgulayarak ülkücü hareketi siyasi arenada temsil eden Milliyetçi Hareket Partisi'nin her zaman yanında son nefes son damla kana kadar çalışacaklarını belirtti.

Yamaner, Kırklareli Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe yönetimi görev bölümünü de yapmış olduğu basın toplantısında açıkladı.

Açıklamaya göre; Başkan Yardımcısı (Mahalli İdare ve Eğt. Sorumlu) Koray Şimşek, Başkan Yardımcısı (Teşkilatlardan Sorumlu) Uğur Eryılmaz, Başkan Yardımcısı (Sosyal Fal.ve Org.Sorumlu) Cem Kılıç, Başkan Yardımcısı (Basından Sorumlu) Nihat Bıyıklı, İlçe Sekreteri Burak Özbasmacı ve İlçe Muhasibi Sinan Öztoprak Kurulan Komisyonlarda Görev taksimi de aşağıdaki şekilde yapıldı

Sosyal Faaliyetler ve Organizasyon Komisyonu: Coşkun Şenveli, Sinan Öztoprak, Vedat Altun, Remzi Odabaşı, Veysel Akman

Basın ve Halkla İlişkiler Komisyonu: Kürşad Yamaner, Burak Özbasmacı, Uğur Eryılmaz, Nihat Bıyıklı

Esnaf ve Sanatkârlar Komisyonu: Levent Tek, Recai Üner, Ali Kurtul, Yılmaz Yoldaş, Yalçın Çetintaş

Seçim İşleri Komisyonu: Menderes Akkuş, Hasan Matyar, Gürhan Dagal, İsmail Enes

Çevre ve Sağlık İşleri Komisyonu: Fatih Aktaş, Oktay Orhan, Hüseyin Alço, Adnan Tara

Eğitim İşleri Komisyonu: Hasan Dokudur, Cem Kılıç, Recai Özdere, Coşkun Şenveli

Tarım ve Hayvancılık Komisyonu: Cem Kılıç, Ömer Yıldız, Bahtiyar Ergül, Mustafa Büyüköztürk

Sanayi ve Ticaret Komisyonu: Özcan Oras, Cumhur Canlı, Nihat Bıyıklı, Uğur Eryılmaz

Gençlik ve Spor Komisyonu: Özcan Oras, Tuncer Kutlu, Eren Sevim, Koray Şimşek.

Kaynak : Gazete Trakya