info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hava Sıcaklıkları Düşmeye Başlıyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava sıcaklıklarının bugünden itibaren düşeceğini ve tüm hafta boyunca bu durumun devam edeceğini duyurdu.

Sıcaklıklar düşüyor, yağışlı hava geliyor

Bugünden itibaren düşmesi beklenen hava sıcaklıkları tüm yurtta hissedilecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu tahminleriyle ilgili açıklama yaparken sıcaklıkların düşeceğini ve yurdun tamamını etkiyeleceğini bildirdi. MGM'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; Son günlerde yurt genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 6 ila 10 derece üzerinde olduğu yağışsız bir hava etkili olmaktadır.

Ancak sıcaklıkların, yarın (19.09.2022 Pazartesi) kuzey kesimlerden (Marmara, Karadeniz, İç Anadolu’nun kuzeyi) başlamak üzere kademeli olarak düşerek, hafta ortasından itibaren yağışlarla birlikte tüm yurtta hissedilir derecede azalacağı ve mevsim normallerinin altına gerileyeceği tahmin ediliyor.

Hafta ortasına kadar kuzey kesimler ağırlıklı olmak üzere yerel olarak görülecek olan sağanak şeklindeki yağışların, haftanın ikinci yarısında kuzey ve iç kesimlerde yer yer kuvvetli olmak üzere hemen hemen tüm yurtta görülmesi bekleniyor.