info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Doğa Koleji’nden Sosyal Medyada Yeni Uygulama: Ortak Sınıf

385 binden fazla takipçi sayısı ile sosyal medyayı en etkili kullanan eğitim kurumları arasında yer alan Doğa Koleji, yeni bir uygulamayı daha hayata geçiriyor.

 

Dijital Ajans Krombera’nın Doğa Koleji için geliştirdiği Ortak Sınıf uygulaması ile kullanıcıları Türkiye’nin online ortamda en büyük sınıfına, bilgisini sınamaya davet ediyor.
 
Dijital ajans Krombera’nın Doğa Koleji için hayata geçirdiği Facebook oyunu “Ortak Sınıf” ile oyuncular heyecanlı ve eğlenceli dakikalar geçirirken hem bilgisini sınıyor hem de hediyeler kazanıyor.
 
Öğretmenin sorduğu sorulara en hızlı ve en çok parmak kaldırarak cevap verme hakkı kazanan oyuncu, doğru cevap vererek, oyundaki diğer oyunculardan daha çok puan kazanıyor. Oynayanlara gerçekten bir sınıfta olduğu hissini yaşatan oyunda, sorunun cevabını bilemediğiniz takdirde, o an online olan diğer oyunculardan ipucu isteyerek heyecanı katlayabilirsiniz. Her hafta en çok puan alan yarışmacı haftanın birincisi seçilerek D&R’dan hediye çeki kazanıyor. 42 hafta sürecek oyunda tüm haftaların en yüksek puanını alan oyuncu ise Macbook Air Notebook MD223TU/A kazanacak.
 
Kullanıcıların hem eğlenip hem de bilgisini sınadıkları bu oyunda bir öğretmen gerçekten sizinle konuşuyor. Soruyu bildiğinizde sizi tebrik eden, bilemediğinizde biraz daha çalışmanız yönünde tavsiyeler veren öğretmen, oyundaki heyecanı ve eğlenceyi maksimum seviyeye çıkarıyor. Kapsamlı içeriği ile kullanıcılarına birçok seçenek sunan Doğa Koleji’nin resmi Facebook sayfasına facebook.com/dogakoleji adresinden ulaşılabiliyor.
 
KAMPANYA KÜNYESİ:
 
Reklamveren: Doğa Koleji
Reklamveren Temsilcisi: Mustafa Duran
Dijital Ajans: Krombera
Kreatif Direktör: Burak Su
Art Direktör: Murat Ganter
Video Prodüksyon: Doğa Dijital Medya Akademi
Yazılım: Tuncay Kınalı
Marka İletişim Yöneticisi: Dilşad Özçelik
Proje Yönetimi: Barış Önal
Proje Geliştirme: Begüm Akın