info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

CHP’nin Seçim Reklamcısı Ali Taran

7 Haziran seçimleri yaklaşırken partiler tanıtım stratejilerini belirliyor. Ali Taran, CHP yönetimine seçim kampanyası için bir sunum yaptı, prensipte anlaşma sağlandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 7 Haziran’da yapılacak genel seçimler için Ali Taran ile çalışmayı planlıyor.
CHP yönetiminin Taran’ın projelerini dinlediği, prensipte el sıkışıldığı, birkaç ayrıntının çözülmesinden sonra anlaşma yapılacağı belirtildi.
 
Ünlü reklamcı Taran'ın, önceki gün CHP Merkez Yönetim Kurulu toplantısında kapsamlı bir sunum yaptığı, CHP'nin kampanyanın farklı unsurları için başka ekiplerle de anlaştığı için, Taran'ın kampanyanın koordinasyonundan sorumlu olabileceği değerlendiriliyor.
 
Taran’ın sunumunda, seçim kampanyasında kullanılacak dilin, seçilen kelimelerin ve reklamların önemine işaret ettiği belirtildi.
 
UZAN'IN KAMPANYASINI YÖNETMİŞTİ
Taran, 2002 seçimlerinde Cem Uzan’ın başkanlığını yaptığı Genç Parti’nin seçim kampanyasını yürütmüştü.Taran’ın kampanyasının da etkisiyle Genç Parti seçimlerde yüzde 7′yi aşarak büyük bir sürpriz yapmıştı.
Öte yandan CHP yönetiminin ABD Başkanı Obama’nın kampanyalarında da yer almış olan araştırma şirketinden de teklif aldığı ancak bir anlaşma yapılmadığı da belirtildi.