info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Cumhurbaşkanı Gül; Herkese Sükunet Tavsiye Ediyorum

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ardahan Üniveristesi ni ziyaret etti, Rektör Prof.Dr.Ramazan Korkmaz ve öğretim üyeleri ile birlite hatıra fotoğrafı çektirdi.

'DEVLETİN GÖZÜ, HÜKÜMETİN GÖZÜ BURADA'
 
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ardahan Üniveristesi'ni ziyaret etti, Rektör Prof. Dr. Ramazan Korkmaz ve öğretim üyeleri ile birlite hatıra fotoğrafı çektirdi. Valilik tarafından onuruna yemek verilen Ahsen Düğün Salonu'na geçen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verdi.
 
Serhat kenti Ardahan'ın, sınırları bekleyen vatanın bekçisi olduğuna işaret eden Abdullah Gül, Ardahan'ın deniz seviyesinden bin 800 metre yükseklikte olduğu için gökyüzüne en yakın illerden biri olduğunu belirtti. Çıldır Aktaş Sınır Kapısının 52 milyon liraya ihalesinin yapıldığını ve çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu anlatan Gül, şunları söyledi:
 
"Bu gerçekleştiğinde Azerbaycan ve Türkiye arası 2.5 saatlik bir mesafeye düşecek. Gürcistan yine aynı şekilde olacak. Türkiye'nin çok büyük projelerinden biri de Bakü- Kars-Tiflis demiryolu. Üç ülkenin Cumhurbaşkanları olarak temelini atmıştık. Bütün bunlar şehirlerimizi daha yaşanılır hale getirecektir. Ardahan'a 10 yıl önce üniversite kurulacağını, profesörlerin, doçentlerin gelip öğretim elamanı olarak çalışacağını kimse düşünemezdi. Devletin gözü, hükümetin gözü burada ve ihtiyaçların karşılanması için herkes üstüne düşen görevi yapıyor. Burası küçük bir yer olduğu için herkes birbirinin dostu, ahbabı. Farklı düşünceler, farklı siyasi partiler olacak. Onlar olmasa demokrasiden bahsedemeyiz, övünemeyiz. Eğer bir ilde dayanışma ve huzur olmaz ise yaşanacak bir hal olmaz. Tad olmaz. Sizlerden ricam herkes birbirini saysın, sevsin. Birbirini anlamaya çalışsın ve şehrin kalkınması için hep beraber şehrin yöneticileri ile el ele omuz omuza olun."
 
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 25'nci Mekanize Tugay Komutanlığı'nı ziyaret ettikten sonra karayolu ile Kars'a gitti.