info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Eşini Öldürdü, İntihar Etmek İstedi

Bayrampaşa da, Hüseyin Kamay kendisine boşanma davası açan 13 yıllık eşi Serpil Kamay ı çalıştığı işyerinde öldürdü.

Taksici Hüseyin Kamay, cinayetten sonra gittiği evinde 4 saat sonra kafasına ateş ederek intihara teşebbüs etti.

Bir çocuk annesi Serpil Kamay, Seyrantepe'de ki evlerinden ayrılarak ailesinin yanına yerleşti. Hüseyin Kamay, boşanmaması için tehdit etmeye başlayınca 33 yaşındaki Serpil Kamay, Bayrampaşa'da oturan teyzesinin yanına taşındı.

İŞYERİNDE KAFASINA İKİ KURŞUN
Oğlu Samet'i ilköğretim 3'üncü sınıfında okutan Serpil Kamay boşanma davasına bakan avukatına ödeyeceği parayı biriktirmek için Bayrampaşa, Kocatepe Mahallesi, 24. Sokak, 44 numarada bulunan tekstil atölyesinde makineci olarak işe girdi. Hüseyin Kamay, iz sürerek eşinin çalıştığı yeri belirledi ve bugün saat 08.30'da atölyenin bulunduğu yere geldi.

Eşinin atölyeye girdiğini gören Hüseyin Kamay arkadan iki el ateş etti. Bu arada işyeri sahibi Mehmet Güven araya girerek Hüseyin Kamay'ı durdurmak istedi. Hüseyin Kamay da bunun üzerine "Aradan çekil yoksa seni de vururum" dedi. Mehmet Güven kenara çekilmek zorunda kaldı. Hüseyin Kamay makinelerin arkasına saklanan eşine iki kurşun daha sıktı. Hüseyin Kamay daha sonra hızla olay yerinden kaçtı.

Başından aldığı 2 kurşunla ağır yaralanan Serpil Kamay olay yerinde yaşamını yitirdi. Hüseyin Kamay'ı yakalamak için Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne bağlı dedektifler harekete geçti. Serpil Kamay'ın cesedi polis ve nöbetçi savcının incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis çevredeki güvenlik kameralarını ise incelemeye aldı.

AVUKAT PARASI TOPLAMAK İÇİN GİRMİŞ
Tekstil atölyesinin sahibi Mehmet Güven, "Eşinin uyuşturucu alarak kendisine şiddet uyguladığını, dövdüğünü söylemişti. Pazartesi günü burada işe başladı. Avukat parası toplayarak boşanacağını söylüyordu. Bende kabul ettim. Pazartesi maaşı ve işlemlerini konuşacaktık. Sabah personeller gelirken arkadan bir erkek sesi duydum. Oraya gitmemle silah sesleri başladı. Saldırgana engel olmak istedim ancak silahı bana doğrultarak aradan çekilmemi söyledi. Daha sonra makinelerin olduğu yere kaçan Serpil'in yanına gitti ve kafasına 2 el ateş etti" dedi.

BENİ DE YÜZÜMDEN BIÇAKLADI
Kızının ölüm haberini olarak olay yerine gelen baba Fahri Uygun gözyaşları tutamadı. Damadının kızına evlendiği günden itibaren şiddet uyguladığını belirten Fahri Uygun, "Çalışmayan, uyuşturucu kullanan psikopatın biriydi. Eşiyle ve bizimle sürekli tartışıyordu. Hatta bir tartışmamızda yüzümü kesti izi hala duruyor. Kızım bir süre önce boşanma davası açmıştı. Tehdit edince Bayrampaşa'ya teyzenin yanına gelmişti. Böyle bir şey yapacağı aklımıza hiç gelmemişti" dedi. Yakınları Serpil Kamay'ın ikinci çocuğunu iki yıl önce sabodan sızan gazdan zehirlendiği için kaybettiğini söyledi.

EVİNDE İNTİHARA TEŞEBBÜS ETTİ
Hüseyin Kamay eşini öldürdükten sonra Kağıthane, Örnektepe, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Okul Sokak, 17 numaradaki evine geldi. Hüseyin Kamay'ı aramak için eve gelen dedektifler kapı açılmayınca çilingir çağırdı. Kapının açılmasıyla içeri giren dedektifler Hüseyin Kamay'ı kanlar içinde yerde buldu. Ağır yaralanan Hüseyin Kamay ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polisin olay yerindeki incelemeleri ise devam ediyor.

Kaynak : Milliyet