info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tezgâhlayanları Ortaya Çıkart

Bahçeli, “Sayın Başbakan, odalara kamera koydurup özel hayatları gözetleyen aşağılık kompleksleri ortaya çıkart. Aksi takdirde gök kubbeyi başına yıkmaya kararlıyız” dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Sayın Başbakan, odalara kamera koydurup özel hayatları gözetleyen aşağılık kompleksleri sen de deşifre et ve bize yönelik oyunları tezgahlayanları ortaya çıkart. Aksi takdirde gök kubbeyi başına yıkmaya kararlıyız” dedi. Bahçeli, özel hayatın sınırları içinde de yer alsa ahlaki zaafları olanların aralarında yer bulamayacağını söyledi.
Abdi İpekçi Spor Salonu’nda partisinin İstanbul milletvekili adaylarının tanıtım toplantısında konuşan Bahçeli, biri genel başkan yardımcısı iki partiliyle ilgili ortaya çıkan yeni kaset komplosuyla ilgili sert açıklamalarda bulundu.
Son dönemde partisinin üzerinde oyunlar oynandığını belirten Bahçeli, “Okyanus ötesinden kumandalı internetj siteleri fitne ve nifak tohumlarını saçmaktadır. Avrupa ülkelerini adres gösterip ABD üzerinden yayın yapan ve milliyetçi hareketi karıştırmak için her türlü zehiri kusanlarla AKP arasındaki ilişki ve ittifak son derece manidardır. Buradan Başbakan Erdonğan’a sormak ve vereceği cevapları hemen beklediğimizi ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

‘Pislikleri yok edeceğiz’
BENİ İYİ DİNLEYİN: “Burayı iyi dinleyin dava arkadaşlarım, burayı iyi dinleyin” diyerek ses tonunu yükselten Bahçeli sözlerini şöyle sürdürdü: “İbrahim Faruk Bayındır kimdir? Bu şahıs Küçükçekmece Belediyesi’nde AKP meclis üyeliği yapmış mıdır? Arkasından istifa ederek İstanbul 3. bölgeden milletvekilliği adaylığına müracaat etmiş midir? Bu kişinin partimizi zan ve töhmet altına alan ve yayınlara ev sahipliği yapan kirli internet siteleriyle ne tür bir bağlantısı vardır? Ülkücü gazete isimli fitne yuvasının değişik ülkeler üzerinden yaptığı alçak yayınları bu şahıs ve yüzleri karanlıkta kalan ortakları mı gerçekleştirmektedir? Sayın başbakan bunları açıkla. Şerefiniz ve siyasi namusunuz hala biraz varsa bunlara karşılık verin. Odalara kamera koydurup özel hayatları gözetleyen aşağılık kompleksleri sen de deşifre et ve bize yönelik oyunları tezgahlayanları ortaya çıkart. Aksi takdirde gök kubbeyi başına yıkmaya kararlıyız. Pisliklerinizi tuzaklarınızı kumpaslarınızı yok etmek için sabırsızız”.

‘Zerre taviz vermeyeceğiz’
ARAMIZDAN AYIKLAYACAĞIZ: Partili dava arkadaşlarının davranış ve yaşayış tarzına son derece dikkat etmesi gerektiğini de vurgulayan Bahçeli, “Özel hayatın sınırları içerisinde yer alsa da değerlerimizle, ilkelerimizle, inançlarımızla bağdaşmayan tavır ve hareketleri tasvip etmemiz imkansızdır. Ahlaki zaafları olanlar, nefislerine teslim olanlar, akıllarını başlarına almalıdırlar ve aramızda yer bulamayacaklarını kesinlikle bilmelidirler. Ülkücülüğün değerleriyle bağdaşmayan kim varsa yanımızda asla duramayacaktır. Ahlaktan, erdemden, edepten, terbiyeden, doğru ve iyi insan olmaktan zerre kadar taviz vermeden Allah’ın izniyle yolumuza devam edeceğiz. Aksi davranışları gösterenleri mutlaka aramızdan ayıklayacağız. Bütün gözler üzerimizdedir.  Şaibelere katlanmamız mümkün değildir” dedi.
OKYANUS ÖTESİ FETVA: İktidarın da aralarında bulunduğu odakların MHP’yi içten çökertmek için elinden geleni yaptığını iddia eden Bahçeli partililere de seslenerek, “Okyanus ötesi fetva makamlarının ve içerdeki uzantılarının da tahrik ve provokasyonlarının menzilinde emin olunuz ki siz de varsınız. ‘Talana, tavize, yalana ve yağmaya hayır’ dediğiniz için tehlikelisiniz. Tehlikeli olmayı da sürdüreceksiniz. Sizler var oldukça ihanet odakları kaçacak delik arayacaktır” diye konuştu.