info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hakan ve Berna Elenme Adayı

Survivor All Star’ın 24 Mayıs 2015 akşamı yayınlanan bölümünün ada konseyinde ilk elenme adayının belirlenmesi için dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımı oy kullandı

Survivor All Star Ünlüler konseyinde artık isim yazılmaya geçildi. Survivor Ünlüler konseyi pek de sakin geçmedi. Hakan ve Bozok’un kavgası nedeniyle gergindi konsey. Ünlüler takımındaki yarışmacılar gitmesini, adaya veda etmesi ve elenmesi gerektiğini düşündükleri ismi yazdı ve Acun Ilıcalı da kimin isminin eleme adayı olduğunu açıkladı.
 
Ünlüler iki gruba bölünmüştü ve iki grup da birbirlerinden bir isim yazdı. Ünlüler takımında Hakan’ın başını çektiği Serenay ve Doğukan’ın olduğu grup, yani 3 kişi Berna’yı yazdı, diğer grup ise Merve Aydın, Anıl ve Berna da yani 3 kişi de Hakan’ın ismini yazdı. Ünlüler 24 Mayıs 2015 konseyinde ismi en çok yazılan isim böylelikle Berna ve Hakan oldu. Hakan ve Berna eleme adayı oldu artık.
 
24 Mayıs Survivor All Star konseyde Hakan ve Berna’nın ismi yazıldı. Ünlüler takımının iki gruba ayrıldığını söylemiştik. İki grup da birbirini yazmış oldu böylelikle ve eleme adayı da Berna ve Hakan oldu. Hakan veya Berna hangisi adaya veda edecek, Çarşamba günü kim birinci olacak, Hakan ve Berna’nın karşısına kim eleme adayı olarak çıkacak, Çarşamba günkü konseyde kim elenecek? Tüm merak edilenler Çarşamba günkü Survivor All Star’da TV8’de yanıt bulacak.