info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Bahçeli Mhp`yi Bitiriyor

Yeni Bir Parti Geliyor

MHP MHP Olalı Böyle Koltuk Sevdası Görmedi.

Sürekli yazıyoruz, “Bahçeli MHP’Yİ bitiriyor” diyoruz ama Sayın Devlet Bahçeli o koltuğa ne kadar sağlam bir sevgiyle bağlanmışsa, bir türlü bu aşkından kopamıyor. Rahmetli Alparslan Türkeş, Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu bu günleri görseydi, eminim kahrolurlardı. “DEVLETİN BAŞINA DEVLET GELECEK” MİŞ. NE SLOGANMIŞ BE. BU DEVLET BIRAK DEVLETİN BAŞINA GELMEYİ, MAHALLEYİ BİLE YÖNETEMEZ. ÇÜNKÜ, MUHTARLIK BİLE POPÜLER BİR YÖNETİM MERKEZİ OLDU. 

Bence Sayın Bahçeli koltuğu bu kadar çok sevdiyse, demirbaştan düşün, genel merkezdeki oturduğu koltuğu da verin gitsin evinde otursun. Hem yazıktır, günahtır. Kürsüye çıkıyor, konuşurken sesi duyulmuyor. Biraz evinde dinlensin de sesi yerine gelsin. ÜLKÜCÜLÜK DURUŞU BU DEĞİLDİR. ÜLKÜCÜ KOLTUK İÇİN DAVA ARKADAŞLARINI SİLMEZ. ALPARSLAN TÜRKEŞ İLE YOLA ÇIKANLARI TEMİZLEDİN, GÖREVE GELİR GELMEZ TÜM TÜRKİYE’DEKİ PARTİ TEŞKİLATLARINI LAĞVETTİN. BÖYLE ÜLKÜCÜLÜK OLMAZ. BÖYLE SİYASET OLMAZ. BÖYLE LİDERLİK OLMAZ. GİT ARTIK. GİTMEZSEN, MHP DİYE BİR PARTİ KALMAYACAK. 

EĞER BU İNADINDA DEVAM EDERSEN, ŞUNU BİL Kİ, ARTIK YENİ BİR PARTİ OLUŞUMU O KOLTUKTAN ZATIÂLİNİZİ İNDİRECEK. MUHSİN YAZICIOĞLU’NUN YOL ARKADAŞLARINDAN TÜRK BİRLİĞİ PARTİSİ GENEL BAŞKANI HURŞİT YİĞİT VE ONUN BAŞ DANIŞMANI YAPIMCI SONER BAŞER, YENİ BİR ÜLKÜCÜLÜK HAREKETİYLE TÜM TÜRKİYE’DE O KOLTUKTAN İNDİRMEYE GELİYOR.HEM DE SAĞ SOL ALEVİ SÜNNİ KÜRT TÜRK AYIRT ETMEDEN HERKESE KUCAK AÇAN BİR ANLAYIŞLA GELİYOR. MURAT ÜRTEKİN