info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Başkan Albayraktan Söz Var İcraat Yok

Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı Sayın Kadir Albayrak`ı insan olarak severim ama bir idareci olarak ne yazık ki hayal kırıklığı yarattı diye daha önceki yazılarımda belirtmiştim.

Son yaşananlardan sonra artık her konuda tereddüte düştüğümü itiraf etmeliyim. Kendisi özel günleri hiç unutmaz. Doğum gününde çiçek gönderir, acılı gününüzde sizi arayarak üzüntülerini belirtir. 
AMA BELEDİYE BAŞKANLIĞI DOĞUM GÜNLERİNDE ÇİÇEK GÖNDERMEK VEYA KÖTÜ GÜNÜNÜZDE TELEFONLA TESELLİ VERMEK DEĞİLDİR. 
ÜSTELİK BUNU KENDİSİ ARAMAK YERİNE, KORUMASINA ARATIP KONUŞMAK DA KARŞISINDAKİNE MAKAMININ ÜSTÜNLÜĞÜNÜ GÖSTERME GAYRETİ DEMEKTİR. 

GELELİM BAL YAPMAYAN ARI İCRAATLARINA; 
- Göreve geldiği günden bu yana, sürekli yazmamıza rağmen, Yukarısevindikli-Vakıflar yolunu yapacağını söyledi, dört buçuk senedir bitmedi. Kış geldi, yol delik deşik, yandaki kanal çalışması yarım bırakıldı.
SÖZÜ YALAN OLDU

- Şarköy Beyoğlu köyü mesire alanına giden yolu defalarca yazdık,basının ve halkın karşısında 4 yıl önce söz verdi, Mustafa Yalaz, Hüseyin Özcan ve son olarak Murat Mahacır olmak üzere üç başkan değişti, 5 kilometre yolu yapmadı.
SÖZÜ YALAN OLDU. 

- Çok lazımmış gibi gitti Muratlı`ya Olimpik Havuz temeli attı, her yerde alt yapı üst yapı bitti artık sanata destek olacağız dedi, MURATLI`NIN ALT YAPI ÇALIŞMASINI HER NE HİKMETSE SEÇİM SONUNA ATTI. MURATLI SOKAKLARI KIŞ MEVSİMİNDE SELE TESLİM OLACAK.O İSE TESKİ`NİN HİZMETLERİNİ SAHİPLENECEK. 
O SÖZÜ DE YALAN OLDU. 

- CESARETİ VARSA, BİZ ARAÇLA ÖNDEN ESKORTLUĞUNU YAPACAĞIZ, GELSİN SÜLEYMANPAŞA İÇİNDE ARAÇLA BİR TUR ATALIM. NASIL ALT YAPI BİTMİŞ, GÖRELİM.
BU SÖZÜ DE YALAN OLDU. 

- Muratlı`da bir teknik lisenin bahçesinde çöp kova ve konteyner olmadığını, başarılı öğrencilerin delik deşik betonda spor yaptığını söyledik. Nebi Tepe söz verdi, haftasında çöp kova ve konteynerini gönderdi. Kadir başkan da bir ekip göndereek inceleteceğini, ne gerekiyorsa yapacağını söyledi. Ne ekip geldi ne de kendisinden bir ses çıktı.
BU SÖZÜ DE YALAN OLDU. 

BU İŞ İLLER BANKASINDAN PARA ALIP, PROTOKOL İMZALAYIP, DEVLETİN ÖDEDİĞİ PARA İLE 11 İLÇEYE 11 OKUL YAPTIK DEMEKLE OLMAZ. 
KISACA, BU SÖZÜ DE YALAN OLDU. 

- Alt yapı üst yapı bitti, artık sanata ve sanatçıya destek vereceğini söyledi. NE SANATA NE DE SANATÇIYA DESTEK OLDU, SADECE ŞOV YAPTI  İKİ ÜÇ YAZARA İMZA GÜNÜ YAPTI, BİRİ DE ARKADAŞININ KIZIYMIŞ.
BU DA YALAN OLDU. 

- Son olarak, sözde sanata ve sanatçıya destek olacağını söyleyen Sayın Albayrak, bizi Dünya`ya rezil etti. DÜNYA`DA BİR TÜRK DEVLETİ , "KÜLTÜR BAŞKENTİ" SIFATINI ALDIĞINDA, TÜM ŞEHİRLER TANITIM VE ORGANİZASYON İÇİN TEK YÜREK TEK MİLLET OLUYOR. TEKİRDAĞ`DA DA SAĞ OLSUN SAYIN ALBAYRAK ÇOK GÜZEL KÖSTEK OLDU. "EĞER BİZİMSE, HER TÜRLÜ YER ORGANİZASYONUNU SAĞLARIM YARDIMCI OLURUM" DİYEN ALBAYRAK, KASTAMONULULAR DERNEK BAŞKANINA VERDİĞİ SÖZÜ KESTİ. 
KISACA O SÖZÜ DE YALAN OLDU. 

Kısaca Sayın Albayrak,atalarımızın dediği gibi, "söz vermek bir dönmek iki" anlayışıyla, bal yapmayan arı gibi, sabah 5`de kalkıyor, akşam 24`e kadar çalışıyormuş.  
DOĞRU, SAYIN BAŞKAN YETİŞEMİYOR. AÇILIŞLAR, FESTİVALLER, ORGANİZASYONLAR O KADAR ÇOK Kİ, HALKA VE STK`LARA SIRA GELMİYOR.
DAHA SABAHIN ALACAKARANLIĞINDA KALKACAK, TEK TEK KÖYLERİ DOLAŞACAK, KÖYLÜYE KAHVEDE POĞAÇA, SİMİT VE ÇAY SÖYLEYİP, NASIL BİR GECEDE BÜYÜKŞEHİR OLDUĞUMUZU ANLATACAK, TEMCİT PİLAVI GİBİ HEP AYNI ŞEYLERLE İNSANLARI BIKTIRACAK. 

- SİZ BENİM HALKIMIN CAN GÜVENLİĞİNİ SAĞLAYAN YOLLARI YAPMAYACAKSANIZ, 
- SİZ BENİM ÖĞRENCİMİN RAHAT EĞİTİM GÖRECEĞİ ZEMİNİ SAĞLAMAYACAKSANIZ, 
- SİZ BENİM HALKIMI ÇAMUR, TOZ VE SEL İÇİNDE YAŞAMAYA MAHKUM EDECEKSENİZ, 
- SİZ BENİM SANATÇIMI MAHRUM EDECEKSENİZ, 
- SİZ BENİM ŞEHRİMİ TANITMAYA, TEKİRDAĞ`IN TURİZM ELÇİSİ OLMAYA ÇALIŞAN KÜLTÜR DERNEKLERİNE DESTEK YERİNE KÖSTEK OLMAYA ÇALIŞACAKSANIZ, 
- 7/24 SABAHIN KÖRÜNDE KALKIP GEZZENİZ NE YAZAR? 
- SÖZ DEĞİL İCRAAT LAZIM SAYIN BAŞKAN................ 

YARIN; ALBAYRAK`A NEDEN DESTEĞİMİ KESTİM?