Çok merak ediyorum...
İnsanların gözünün içine baka baka engellilerin yanında olduğunu söyleyerek yalan söylerken geceleri huzurla nasıl uyuyabiliyorsun?
Ben bir haber yaparken ince eleyip sık dokuyorum,kimseyi hatayla mağdur etmeyeyim, kul hakkına girmeyeyim diye kanıtla, belgeyle haber yapıyorum,tarafları arayıp detayları öğreniyor, öyle haber yapıyorum. Halk için çalışıp halka destek olup halkı mağdur edeni affetmiyorum. Adalet terazisiyle geceleri huzurla uyuyorum.
Ya sen....?
Hadi normal vatandaşı geçtim, engellileri, ailelerini mağdur etmeye,onların haklarını ellerinden almaya devam ederken bir yandan da yaptırdığın haberlerle halkı kandırırken hiç mi vicdanın sızlamıyor?
Başkanlık geçer, makam-mevki geçer, para pul kazanılır ama vicdan azabı insanı bir ömür yakar.
Şurada 2 buçuk senen kaldı. Bundan sonra hiçbir makama gelemeyeceksin. Halkın içine indiğinde, binlerce engellinin yüzüne nasıl bakacaksın?
Ben bu meslekte 42. yılıma girerken sayısız Cumhurbaşkanı, Bakan, Milletvekili, Belediye Başkanı gördüm. Çoğu makam sevdasıyla seçmeni kırdıkları için, utançlarından memleketlerine, şehirlerine,köylerine gidemedi. Çoğunun yaşadıkları şehirde insanlar yüzlerine bakmadı, selam vermedi. Bazen etkinliklerde insanlar tanımadı, selam bile vermedi.
Sen nasıl yapacaksın?
Nasıl bu insanların yüzüne bakacaksın?
- Partini kutuplaştırdın, böldün.
- Belediye Başkanlarını böldün.
- İlçe Başkanlarını böldün.
Bunlar beni alakadar etmez.
Amaaa...
Engellilerin haklarını elinden alamazsın.
Engellileri mağdur edemezsin.
Seçim gelecek,hesap o zaman görülecek.
O zaman Özgür Özel ile bizzat görüşüp, aşağıda sıraladığım konuları tek tek anlatacağım, daha birçok şeyi anlatacağım
Şimdi.....
1-Su paralarındaki indirimi kaldırdın, geri ver.
2-Çölyak hastalarının glutensiz gıda kolilerini kaldırdın, geri ver.
3-Engellilerin pikniğini kaldırdın,geri ver.
4-Ortez, protez desteği yapıyoruz diyorsun, göz göre göre yalan söylüyorsun. Ya yerine getir ya da, " ben basına yalan söyledim, onlara sakız parası gibi sembolik destek verip kandırıyoruz diye açıkla.
5-İşe yaramayan manuel sandalyeye yüzbinlerce lira verip kuruma zarar veren hangi idarecin? Tekerlekli sandalye veriyoruz diyorsun. Bir araştır bakalım senin kurumdan engelli derneği olmayan bir derneğe 2 tekerlekli sandalye verip, bu dernek de kendi bağış yapmış gibi engelli derneğine vermiş. Hangi idarecin yaptı?
-Bir araştır bakalım, idarecilerin 500 liralık hasta bezine 8 bin lira vermiş mi, kaç adet hasta bezi alınmış?
-Engellilere yer yapacaktın, sözünü tut.
-Engelli derneği ayırma,etkinliklerine, taleplerine ret cevabını
veren sen misin, idarecilerin mi?
Şimdi soruyorum...
Engellilere karşı acımasızca davranıp,engelliler gününde mavi boncuk mu dağıtacaksın, yanına aldığın sana biat eden bir başkana mı sadece destek olacaksın yoksa tüm engelli dernekleriyle bir araya gelip gereğini mi yapacaksın.
Takipteyim...
Tüm yasa maddeleriyle, yapılan tüm haksızlıkları, hukuksuzlıkları gözler önüne serip gerekirse uluslararası platformlara taşıyacağım.
Engelliler kimsenin reklam ve oy malzemesi değildir.
Unutma,sen de ailen de tüm sağlam insanlar da birer engelli adayıdır.
Biraz vicdan,biraz empati...
ANLAYANA....
