info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Bu Nasıl Bayram

24 Temmuz basın bayramı ve basında sansürün kaldırılmasının 107 yıldönümü kutlandı.
Siz hangi basından hangi sansürün kaldırılmasından bahsediyorsunuz? Gazetecilerin basın bayramını ve BASINDA SANSÜRÜN KALDIRILMASINI KUTLAYANLARIN ÇOĞUNLUĞU BASINA SANSÜR UYGULAMAYA ÇALIŞAN SİYASETÇİLER olduktan sonra nasıl basın bayramından söz edebiliriz ki?
-Basını hedef gösteren siyasetçiler
-Basına saldırıda bulunan siyasetçiler
-Basına hesap sorma cüretinde bulunan siyasetçiler
-“Onu yazma bunu çizme” deme cüretini gösterip kendini  “Ali kıran baş kesen”sanan siyasetçiler
-Basını yandaş veya taraflı gösterme çabasında olup ayırt etmeye harcamaya kalkan siyasetçiler
-Basında sansürün kaldırılmasını kutladıklarını söyleyip kendileri sansür uygulayan bir de suratlarına yapmacık maske takarak basını kutlama mesajı yayınlayarak veya pasta keserek kutlayarak günah çıkarmaya çalışan da siyasetçiler
-Gazeteciye güçleri yetmeyip ailesine saldırarak darbe vurmaya çalışan seviyesiz siyasetçiler
-Çıkarlarına veya düşüncelerine ters düşünce basını hedef alan da siyasetçilerdir.Siz neyin bayramını kutluyorsunuz? Bırakın Alllah aşkına bu yapmacık maskeyle kaplanmış yüzleri.Gerçekçi olun.
YA GERÇEKTEN ALENİ BİR BİÇİMDE BASINA SANSÜR UYGULADIĞINIZI SÖYLEYİN YA DA YALANCI GÜLÜCÜKLER SAÇIP BASIN BAYRAMI KUTLAMAYA ÇALIŞMAYIN.KOMİK OLUYORSUNUZ.
UZAY ÇAĞINDA BASINA SANSÜR UYGULUYOR AYRIMCILIK YANDAŞ TAVIRLAR SERGİLİYORSUNUZ SONRA DA BASIN BAYRAMI KUTLUYORSUNUZ.BUNA ÇOCUKLAR BİLE GÜLER.
Mevlana Celaleddin-i Rumi ne demiş; “Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol” Sizler basına karşı sansür uygulayıp bir de göstermelik basın bayramını kutluyorsanız basının güvenini kazanamamışken halkın güvenini nasıl kazanacaksınız?
BASININ GÖREVİ HALKIN SORUN VE TALEPLERİNE ARACI OLMAKTIR.KABUL ETSENİZ DE ETMESENİZ DE BASIN 4. GÜÇTÜR VE HALK ADINA HER ZAMAN DOĞRUNUN ADALETİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEKTİR.BİR AVUÇ KOLTUK SEVDALISI SİYASETÇİ İÇİN ASLA GERİ ADIM ATMAZ.
BASIN HER DAİM HAKLININ MAZLUMUN EZİLENİN ADALETİN YANINDA OLACAKTIR.
Hani meydanlarda bazıları “baskılar bizi yıldıramaz” diye çığlık çığlığa bağırıyor ya emin olun o kişilerin içindeki çok sayıda kişi seslerini duyuran basına baskı uygulamaya çalışıyor.Basına günümüzde de sansür mevcuttur yılmadık yılmayacağız.
TÜM MESLEKTAŞLARIMIN BASIN BAYRAMINI KUTLAR KALEMLERİNDE CESARET VE KUVVET DİLERİM.