info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Bu Nasıl Vali?

Ben bir vali veya kaymakam geldiğinde, önce nasıl bir Vali veya Kaymakam görmek istediğimiz konusunda bir köşe yazısı yazarım.çalışmasına göre de değerlendirmemi kaleme alırım.

Fakat bu kadar kısa sürede Tekirdağ halkının gönlüne taht kuran bir Vali ile ilk defa karşılaştım. 
Bu nasıl iştir anlamadım.
Sayın Aziz Yıldırım bu işin sırrını bize de söylemelidir. 
Kimle karşılaşsam, kime sorsam, " Vali çok iyi insan " sözüyle karşılaşıyorum. 
Evet,Ali Yerlikaya, Enver Salihoğlu gibi değerleri de tanıdık ama onlar bile birkaç ayda Tekirdağ halkının gönlüne girmeyi başaramadı. 
Ali Yerlikaya`yı tanıdıktan sonra, " bundan sonra asla onun gibisi gelmez " demiştim. Kendisi ile Yerlikaya gibi ikili diyaloğa girmedik ama, onu aratmayacak gibi görünüyor. STK` sından esnafına, kamu çalışanından işçisine bu kadar alçakgönüllü bu kadar mütevazi bir insan umarım Tekirdağ`da uzun süre kalır.
Çünkü önemli değerler, önemli devlet adamları kolay yetişmiyor. 
Mehmet Ceylan gibi yüzümüze gülücükler saçıp arkamızdan farklı davranan insanlar değil, Sayın Aziz Yıldırım gibi özü sözü bir bürokratları özlemiştik. Umarım Devletimize maddi manevi zarar veren idare amirlerini de görür de Tekirdağ Türkiye`de kamu alanında örnek bir şehir olur. Devlet, kurumlarının başarılı çalışmalarıyla ön plana çıkarsa, millet o devlet büyüklerini başına taç yapar. 
Hoş geldiniz Sayın Aziz Yıldırım.
Umarız Tekirdağ sizi Ali Yerlikaya gibi hep sever ve asla unutmaz.