info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

CIA - TALİBAN - MİT - İRAN GERÇEĞİ 4

Türkiye Üzerine Oynanan Oyunlar

Yazmakta olduğum, “Altın Akrep Operasyonu” adlı kitabımda da vurguladığım gibi, savaş yoluyla beceremedikleri haçlı seferlerini sivil haçlı seferine dönüştüren Büyük Britanya İmparatorluğu kalıntısı İngiltere ile oluşturduğu GLADYO’nun yanı sıra Amerika Birleşik Devletleri senatosundaki Yahudi ve ERMENİ lobisi sayesinde Amerikan desteğini arkasına alarak, Türkiye’yi içten çökertme çabasına girmişlerdir. 

İlk olarak Trabzon’da Rahip Santoro’nun canına kıyarak, Hristiyan-Müslüman çatışması çıkarmaya çalışmış ama Karadeniz halkının milliyetçi-Muhafazakâr mücadelesi sayesinde başarılı olmamıştır. Kirli emellerinden asla vaz geçmeyen bu GLADYO, Şişli’de Sinagogları bombalayarak, bunu da Türk milletine mal eme çabasıyla, Yahudi-Müslüman çatışması çıkarmaya çalışmıştır. 

Türkiye’de gerekli saygı ve desteği gören Yahudi din adamları Hahamlar, gerek iç savaş korkusu gerekse Türkiye’ye bağlılıklarını göstermek için İTİDAL çağrısı yapınca, bu kirli emellerinde de başarıya ulaşamamışlardır. Kindarlık ve düşmanlıkta hız kesmeyen bu hainler, bu kez kendi yatırım merkezleri olan bankayı bombalayarak suçu Türkiye’ye mal etmek istemişler ama gerek MİT(Milli İstihbarat Teşkilatı) gerekse Türk polisi bu saldırganları tespit edince, yine hayal kırıklığına uğramışlardır. Son olarak gazetesinde Türkiye’ye zarar verme amaçlı haber yapan Ermeni gazeteci Hrant Dink’i öldürmüşler ve Ermeni-Türk çatışması çıkarmaya çalışmışlardır. 

Bu ölüm sonrası, içimizde barınmakta olan sözde entel aydınlar, kendi ülkeleri aleyhine, “hepimiz Hrant’ız Hepimiz Ermeni’yiz” diye slogan atarak eylemler gerçekleştirmişlerdir. Kendi kimliğini inkar edip gerçek yüzlerini ve düşüncelerini ortaya koyan bu insanlar tüm Türkiye halkının tepkisini çekince ve ülke çapında büyük bir karşıt tepki oluşunca geri adım atmışlar ve paniğe kapılan Ermeni din adamları, Patrikhane onayıyla bu sözde Türk özde gizli Ermeni aydınların aksine, “biz Ermeni Patrikhanesine bağlıyız ama Türkiye’de yaşıyoruz, Türk vatandaşıyız ve Türk’üz” Diye açıklama yapınca, gerek GLADYO gerekse içimizdeki Ermeniler hayal kırıklığına uğramıştır. 

Bunun üzerine istediği hedefe ulaşamayan GLADYO ve ERMENİ DİASPORASI, Dünyanın merkezi olan İstanbul’da muvaffak olamayacağını anlayınca, Dünyanın en eli kanlı terör örgütü olan ASALA ile KÜRT-TÜRK çatışması çıkarmaya çalışmış ama gerek halk-Devlet işbirliği gerekse MİT-PÖH-JÖH işbirliği ve ordumuz sayesinde terör alanında hayali-sükûta uğramıştır. 

Ermeni katillerin tetikçisi ASALA kalıntılarının bu ülkeyi bölmeye asla gücü yetmez ve asla muvaffak olamayacaklardır.