info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Hizmette Tam 21 Yılı Devirdik

İstanbul Beyoğlu ilk yardım hastanesinde bir çocuk dünyaya geliyor.Tophane Taşlıtarla derken akrabası tarafından ünlü gazetecilerin Babıali’siyle tanışıyor.Zamanla bazı gazete ve dergilere makale şiir ve öyküler yazıyor.Sonra yolu Tekirdağ’ın Muratlı ilçesine düşüyor.İşte o zaman farklı bir dönem başlıyor.
 
1990 yılında Burada Kamil Baştuhan’la tanışıyor.Bu genç edebiyatçıya’ “yeğenim sen iyi bir edebiyatçısın senin kalemin güçlü” diyor.Kamil Baştuhan şimdi Trakya gazeteciler birliği başkan vekili ve Muratlı Hizmet gazetesinin imtiyaz sahibidir.İşte bu gazete sahibi bundan 21 yıl önce 10 Ocak  1993’te bana tekrar “yeğenim senin kalemin güçlü sana gazetede bir köşe verelim köşe yazısı yaz.”dedi ve o tarihte HİZMET gazetesinde köşe yazısı yazmaya başladım.
1993 yılının Aralık ayında geçirdiğim bir kazadan sonra bir süre ara versem de gazeteye haber sağlamaya devam ettim.Şu andaki Trakya Demokrat gazetesi imtiyaz sahibi Yaşar İşkar’a “Yaşar abi Murat benim kendisine de kalemine de güvendiğim bir kardeşimdir.Muratlı onu kesmez.Onu kadrona dahil et” demiştir.O günden beri Trakya Demokrat gazetesinde yazmaktayım.
 
Fakat 1993 yılı 10 Ocak tarihinden bu güne halen HİZMET gazetesinin haber koordinatörüyüm.Bir gazeteciler gününde HİZMET gazetesinde başlayan yolculuk 21. yılını devirdi ve aynı hızla devam ediyor.
Davamız Halk davasıdır.Bizler de devletin görev çarkında birer neferiz ve her zaman komutan değil nefer olmaya devam edeceğiz.Çünkü bizler halk için devlet için millet için vatan için ne gerekiyorsa üzerimize düşeni çıkarsız art niyetsiz ve kimseye zarar vermeden yapma gayreti içerisindeyiz.Bu yolda başta gazete sahipleri olmak üzere desteği ve emeği geçen herkese müteşekkirim.Daha yaşanabilir bir Muratlı için daha yaşanabilir bir Tekirdağ için daha yaşanabilir bir dünya için nice yıllara diliyorum.
 
Evet HİZMET’ler TRAKYA DEMOKRAT’lar www.ellidokuz.com ve daha birçok basın emekçilerinin ayakta kalması halkın ve kamu birimlerinin hizmetinde olması dileğiyle nice 31-41 yıllar diliyorum.