info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

İçim Acıyor, İçimiz Acıyor

İçimin acısı sadece şehitlerimizden, yaralılarımızdan veya ülkemizdeki akan kanlardan veya gözyaşından değil.

- Kuzey Irak sınırını açarak, Barzani ve Talabani’nin akrabalarını terörsüz tertemiz ülkeme sokan Turgut Özal’ın ülkeme verdiği zarar ve terör örgütlerinin doğmasına neden olduğu için içim acıyor. 
- Koalisyon kurarak, terörü meclis çatısı altında başlatan partiye destek veren İnönü ve Karayalçın’lı SHP’NİN ülkemi getirdiği duruma içim acıyor. 
- Zamanla bu Özal-Barzani-Talabani üçlüsü sayesinde ülkeme yerleşip başta Diyarbakır olmak üzere, Güney ve Güneydoğu illerimizden adeta sürülen Kürt kökenli vatandaşlarımızın, kardeşlerimizin başta İstanbul olmak üzere diğer illerde zor şartlara sürüklenmesine içim acıyor. 
- Düne kadar ASALA olan, bugün adı PKK ve resmi uzantısı HDP olan Kürt kardeşlerimizin üzerinden sanki Kürtlerin hakkını savunuyormuş gibi görünüp, dış güçlere hizmet ederek bu kardeşlerimizi kullanmasına içim acıyor. 
- HDP’NİN Kürtlerin hakkını koruyan bir parti değil, terör odaklarını destekleyen bir uzantı olduğunu anlamayan Kürt kardeşlerimizin, bu yüzden diğer parti yandaşlarının hedefi olmasına içim acıyor. 
- Tansu Çiller’in başbakanlığı zamanında, Çiller’in yaptığı gibi, “başlarım dokunulmazlıklarına” deyip tutuklamak yerine, bugün dokunulmazlıkları kaldırılıp tutuklandıklarında, “seçimle geldiler, seçimle gitmeleri gerekir” diyenlerin, terörü lanetlemesinin anlamsızlığına içim acıyor. 
- Kürt aşiret lideri olduğu halde, Bucak aşiretinin lideri Sedat Bucak’ın, “PKK Kürtlerin hakkını savunan bir grup değil terör örgütüdür” diyerek, traktör tepesinde elde silahla terörle mücadele ederken, hala bunlara destek veren aşiretler varsa, buna içim acıyor. 
- KÜRT-TÜRK, ASKER, POLİS, SİVİL DEMEDEN İNSANLARIN CANINA KIYANLARI VE BUNLARI HALA KÜRTLERİN HAKKINI SAVUNUYOR ZANNEDEN KARDEŞLERİMİZİ GÖRÜNCE İÇİM ACIYOR. 
-  Şehirlerde intikam savaşına dönüşen olayları yaratanlara destek verenlere içim acıyor. -DİYARBAKIR’DA, SİİRT’DE, HAKKÂRİ’DE VE DAHA BİRÇOK GÜNEYDOĞU İLİNDE KÜRT KARDEŞLERİMİZİN CANINA KIYAN VE KÜRTLERİN HAKKINI KORUYORUZ DİYE YALAN SÖYLEYEN ASALA DEVAMI KİŞİLERİN DESTEKÇİLERİNE OY VEREN KÜRT KARDEŞLERİMİZE İÇİM ACIYOR. 
- İnsan hayatına kastedenlerin, SÖZDE BARIŞ kelimeleriyle cinayet işleyenlere inananlara içim acıyor. -Ülkemde dostluk ve aşk türküleri söylemek varken, kan ve gözyaşı akmasına içim yanıyor içim acıyor. 
- KARDEŞİ KARDEŞE DÜŞMAN EDENLERE, KÜRT-TÜRK DİYE AYRIMCILIK YAPAN, PARTİ AYRIMCILIĞI YAPARAK BİR ARAYA GELEMEYEN SÖZDE SİYASİ PARTİ DESTEKÇİLERİNE İÇİM ACIYOR. 
- ÇOK İÇİM ACIYOR ÇOK. -İNSAN HAYATI KUTSALDIR.CANA KIYILAN HER GÜNDE İÇİM ACIYOR. GELİN BU DİN, DİL, IRK, MEZHEP, PARTİ AYRIMINI BIRAKIP KARDEŞLİK TÜRKÜLERİ SÖYLEYEREK TERÖRE, KATİLLERE KARŞI TEK VÜCUT OLALIM. AKSİ HALDE DAHA ÇOK İÇİMİZ YANACAK.