info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Kadir Ağabey Bunlar Seni de Yakacak - 1

Er Geç Hesap Verecekler

Bir gazeteci arkadaşımız haber yaptı. 

İsmini de verelim Tarık Eski’ye ait haberdi. Siyasette gelecek vadeden bir dostumuz, şimdi sosyal medyada hakaret ve beddua yağdırıyor. 
Oysa ondan sosyal medyada hakaret ve beddua yerine bir açıklama beklerdik. Onun gibi samimi ve efendi birine sosyal medyada uygunsuz şeyler yazmak yakışmıyor.

NASIL Kİ SİZLER BİRBİRİNİZE BAĞLIYSANIZ, BASIN MENSUPLARI DA BİRBİRİYLE FİKİRLERİ UYMASA DA BAĞLIDIR. SİZ BASIN MENSUPLARINI AYRIŞTIRIRSANIZ, TÜM MEDYANIN TEPKİSİNİ ÜZERİNİZE ÇEKERSİNİZ. SİZE SORUYORUM; ÇORLU’DA BAŞBAKANLIK SARI BASIN KARTINI GÖSTEREN BİR BASIN MENSUBU ARKADAŞIMIZA ŞOFÖRÜN “SAHTE BU” DİYEREK HAKARETİNDE SESSİZ KALINMASINA ARKADAŞIMIZ SAYIN KÜÇÜKYAZICI’YI İSTİFAYA DAVET ETTİ. EĞER O GÜN KÜÇÜKYAZICI’NIN İSTİFASINI ALSAYDINIZ, BU SÜRECİN YAŞANMASINDAN KURTULURDUNUZ. 

YANLIŞ YAPTINIZ. 

Zamanında onu da uyardım, sizi de uyardım. Bu Tekpark ve ulaşım daire başkanı yanlış yapıyor, gelin bu yanlıştan dönün dedim. 

Dinlemediniz ve geldiğiniz nokta ortada. Sizinle röportajımda, Hükumet caddesini trafiğe kapatacağınızı söylediniz. 

SÖZÜNÜZÜ TUTMADINIZ VE YİNE TEKPARK’I BU CADDEYE SOKTUNUZ. ÜÇ KURUŞ PARA İÇİN TRAFİK FELÇ OLUYOR. BU MU SİZİN BANA RÖPORTAJDA VERDİĞİNİZ SÖZ? 

Bir boş alan gördüğünde, hemen orasını otoparka çeviren TEKPARK Tekirdağ halkının tepkisini çekerken, sizin bu şirkete para kazandırma çabanız neden?  

ÖNCE TÜM İLÇELERE,MALKARA GİBİ HAKKIYLA BİRER OTOGAR YAPIN. 

Halka otogar yapmıyorsunuz, halka katlı otopark yapmıyorsunuz, her yeşil alan olacak yere TEKBANK (PARDON BİR VATANDAŞIN SÖYLEDİĞİ BU SÖZ HOŞUMA GİTTİ TAKILIYORUM) TEKPARK yapıyorsunuz. 

DÖRTLER KAVŞAĞI KONUSUNDA SİZİ UYARDIM, DİNLEMEDİNİZ. HALA SUÇ İŞLENİYOR ORASI DA SİZİ YAKACAK. 

Basını hedef gösterip, belki cinayete bile neden olacak bir ulaşım daire başkanını hala görevde tutuyorsunuz. 

TEKPARK DA UKOME DE SİZİ YAKACAK. 

GELİN BU YANLIŞTAN DÖNÜN. BİR SONRAKİ YAZIM; BELEDİYE TİCARİ KURUM DEĞİL, HİZMET KURUMUDUR.