info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Kadir Albayrak`a Bir Kaç Sorum Var

Herhalde Soru Sorabiliriz Değilmi ?

1-Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanlığı basın daire başkanınızı ziyarete gittik ve basın ulaşım kartlarını konuşacaktık. kendisini telefonla arayarak kim olduğumuzu söyleyen görevliye telefonda; "beni ne muhatap ediyorsunuz kardeşim,gönderin Nihal Hanıma" deme hakkını sizden mi alıyor? Basın daire başkanı olarak bizimle muhatap olmak zorundadır.Bu şekilde konuşma cesaretini,basını kaale almama cesaretini sizden mi alıyor. (inkar etmesin,kulaklarımızla duyduk.çünkü telefonda o şekilde bağırmasını sağır sultan bile duyardı) 

2-Edindiğimiz bilgilere göre,10 Ocak çalışan gazeteciler gününde büyükşehir basın bölümü çalışanlarına yemek verilmemiş. bazı duyumlarıma göre,basın daire başkanınız, "basına verilen yemek 110 lira,size 110 liralık yemek mi verecektik" türünde söylemde bulunulmuş.DOĞRU MU? (gerçi üslubun daha sert olduğunu söylediler ya neyse... 

3- Büyükşehir basın bölümünden bazıları tepki gösterince,tazminatı vererek kapı önüne koymakla gözdağı verdiği söyleniyor. DOĞRU MU? 

4- HANGİ BÜYÜKŞEHİR BASIN ÇALIŞANIYLA YEMEK VE ÜSLUBUYLA İLGİLİ TARTIŞMAYA GİRDİ? TEKİRDAĞ BASIN MENSUPLARIYLA GÖRÜŞMEYİP MUHATAP OLMAMA CESARETİNİ GÖSTEREN BU BAŞKANA SİZ Mİ BU ŞEKİLDE TALİMAT VERDİNİZ? SİZ Mİ TEKİRDAĞ BASIN MENSUPLARI İLE MUHATAP OLMAMAYI SÖYLEDİNİZ? TEKİRDAĞ BASIN MENSUPLARIYLA MUHATAP OLMAYACAKSA,O KOLTUKTA İŞİ NEDİR? 

5-SİZİ ELEŞTİREN GAZETECİLERİ MAİLLERDEN ÇIKARMAYI BAŞKAN MI GERÇEKLEŞTİRİYOR,SİZ Mİ TALİMAT VERİP BASIN MENSUPLARINI YASAKLI VE SERBEST OLARAK SINIFLANDIRIYORSUNUZ? BU SORULARIN CEVABINI BEKLİYORUM. MAİLLE GÖNDERİLİRSE SEVİNİRİM. BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANININ GÖREVİ,BASININ SORULARINA CEVAP VERMEKLE YÜKÜMLÜLÜK STATÜSÜNDEDİR.SEVERSİNİZ,SEVMEZSİNİZ AMA MUHATAP ALMAK ZORUNDASINIZ. 

CEVAP BEKLİYORUM.SAYGILARIMLA..