info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Muratlı Belediyesinden Sadece Kendisine Organizasyon

Ben kendimi bildim bileli Muratlı belediyesi halka bir kez olsun bir jest yapmadı.Ama kendi ekibine personeline güzellikler yapmaktan hiç geri kalmadı.

Muratlı’nın kurtuluşu olur bir traktör römorkunu getirir.Hürriyet meydanına koyar müzik sistemini kurar Muratlı’dan sesi güzel olanı sahneye çıkarır neymiş efendim? Muratlının kurtuluşu şerefine konser verirmiş.Boşversenize kimi kandırıyorsunuz?
Kaymakamlıkla birlikte Makedonya gezisi olur üst düzey belediye ve parti torpillileri gider.Makedon göçmenlerini kimse götürmez.
Açın gözünüzü diğer belediyelere  bakın.Hep bana hep bana olmaz.Bu halk size oy verdi.Bu halk sizi o makamlara getirdi. “Ben gezeyim siz bakın” zihniyetiyle bu işler olmaz.
Şimdi de tutmuş belediye personelini Çanakkale gezisine götürüyorsunuz.Mazereti de ayarlamışsınız bir avuç gaziyi de yanınıza alıp “gazi ve şehit ailelerini Çanakkale gezisine götürüyoruz” diyorsunuz.Buna kargalar bile güler kimseyi inandıramazsınız.
Bana yıllarca Sultanköy belde belediyesinin haberleri geldi. (İLÇE DEMİYORUM BELDE BELEDİYESİ DİYORUM) Değil Çanakkale’ye Bursa ve daha birçok şehre BELDE BELEDİYESİ OLDUĞU HALDE HALKI ÜCRETSİZ GEZİLERE GÖTÜRDÜLER.
Çorlu belediyesi  her yıl haftalarca halkı otobüslerle ücretsiz Çanakkale’ye götürüyor. Süleymanpaşa Belediyesi bırakın sadece Süleymanpaşa halkını sizin ilçeniz de dahil olmak üzere tüm ilçelerden vatandaşları ücretsiz Çanakkale’ye götürüyor. (sizin Muratlı halkınız da Çanakkale’ye gitmek için Süleymanpaşa’dan ricada bulunuyor.Bu sizi rahatsız etmiyor mu?)
Şimdi soruyorum değerli Muratlı belediyesine belediye başkan yardımcısına kendini belediye başkanının temsilcisi gibi görüp belediyenin işleri için basına akıl vermeye kalkan ilçe başkanına;SİZ MURATLI HALKI İÇİN NE YAPTINIZ?
Keser döner sap döner.Gün gelir hesap döner.Siz bu halkı hadi bırakın halkı kendi partililerinizi bile önemsemiyorsunuz nerede kaldı Sosyal Demokratlığınız?  Sosyal Demokratlık sol anlayış sizin deyiminizle halkın refahı huzuru menfaati ve eşitliğini savunur.Sizin Sosyal Demokratlık anlayışınız bu mu? Hep bana hep bana mı? DİĞER BELEDİYELER DE SOSYAL DEMOKRAT AMA HALKI AYIRMIYOR.
NE DİYEYİM ALLLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN.SİZİN TAKDİRİNİZ DİYECEK BİR ŞEY YOK.SİZİ SİZİN VİCDANINIZA BIRAKIYORUM.