info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Muratlı Belediyespor a Spor Tesisleri Şart

Muratlı Halkı Büyükşehir'e ve Gençlik Spor Müdürlüğüne Sesleniyor... 
 
Muratlı’da yıllardır eksikliğini duyduğumuz şehir stadı için büyük mücadeleler verdik.Bu konuda en büyük desteği Ak Parti Tekirdağ eski milletvekili Sayın Özlem Yemişçi göstermiş mecliste ödenek çıkarmak için büyük mücadeleler vermiş bunun müjdesini ilk önce şahsıma iletmiştir.Daha sonra bu stadın yapılmasını çok kişi sahiplendi ama asıl şimdi yapılması gerekenler vardır.
Öncelikle Tekirdağ gençlik ve spor müdürlüğüne bir çift sözüm vardır.Bu stadın yapımına başlamadan önce Sayın Ziyaeddin Akbulut eski Tekirdağ Vail yardımcısı Sayın Mustafa Masatlı’nın yanında sizden önceki müdürü  aramış “Sayın müdürüm yanımda Murat Ürtekin adında bir gazeteci kardeşim var.Muratlı şehir stadı bir türlü yapılmıyormuş.Bu işin peşini bırakmaz bu işle ilgilenin”demişti.Gelen yazıda bir stadın ne eksiği varsa yapılacağı belirtilmişti.Fakat sahanın suni çim yapılmasından başka bir şey yapılmadı.Ben de bu işin peşini bırakmadım.
 
Şimdi hizmet zamanıdır.
-Hani stadın çevresi tribünle çevrilecekti?
-Hani koltuk ısıtma sistemi yapılacaktı? (bırakın ısıtma sistemi koltuk bile yapılmadı.)
-Hani soyunma odaları v.b.her şey mükemmel olacaktı?
-Sadece Gençlik Spor Bakanlığı tabelası asmakla olmuyor.
 
Şimdi yapılması gereken tribünün  genişletilmesi antrenman alanı spor kompleksi.BİZİMKİ DE HAYAL İŞTE.TEKİRDAĞ’DA BİLE YETERLİ STAD YOKKEN YARIM STADI MI YAPACAKLAR? OYSA BUNUN İÇİN GENÇLİK SPOR MÜDÜRLÜĞÜ
VE MURATLI KAYMAKAMLIĞININ ARSASI MEVCUT.
 
Şehir dışından futbolcu transfer ediliyor kalacak yeri yok.Muratlı’nın tüm spor takımları tek takım haline getirildi kaynak için bir lokal veya gelir getirecek bir işletmesi yok.
Muratlı belediye başkanıyla bu konuyu bizzat görüştüm.”Büyükşehirden bütçe gelirse arsamız var.Lojman da yapılır lokal de yapılır.” Dedi.Süleymanpaşa belediye başkanı eğlenceye korkunç meblalar harcarken para var geleceğimizin temelini oluşturacak spor imkanları için para yok.8 heykel denen şekillere yüzbinlerce para ödenene kadar bu paralarla sağlık spor eğitim ulaşım yol gibi şeylere harcayın.Gün geçmiyor ki Süleymanpaşa belediyesi bir eğlence bir etkinlik düzenlemesin.Kesin bu harcama kaynağını hizmet yapılsın.
 
Muratlı’ya spor kompleksi şart.Çok para değil Eşkinat’ın o heykellere ödediği para kadar para verilsin bu sorun çözülür.Tekirdağ Gençlik  ve Spor Müdürlüğünden de ricamız şehir stadının karşısındaki boş arsanın bu hizmet için tahsis edilmesidir.Yeni Kaymakamımız Sayın Erkan Çapar’ın da bu konuda girişimde bulunmasını umut ediyorum.Sağlıklı nesiller yetişmesi için spora ihtiyaç vardır.Umarız büyükşehir ve Gençlik spor müdürlüğü gereğini yapar. Sayın Valimizin bu
konuya hassasiyetle bakacağına inanıyorum.umarım tüm kurumlar aynı duyarlılığı gösterir. 
 
SAĞLIKLI NESİLLER İÇİN SPOR ŞART.