info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Önümüzde Erken Seçim Var

Sebep Dokunulmazlık mı?

Sevgili okuyucular; “Bıçak sırtı” adlı köşemde, sadece ilimiz ve ilçemiz ile ilgili değil, sanat, siyaset ve tarihi yazılarla siz değerli takipçilerime ışık tutmaya, elimden geldiğince çaba gösterdim, becermeye çalıştım. 

Gelinen şu noktada görüyorum ki, doğru yolda ve doğru tespitlerde bulunarak siz değerli okuyucularımın desteğini almanın gururunu yaşıyorum. Bu konulardan biri de siyaset. Bu güne kadar neler dedik? 

-Bahçeli Ak Partiyi iktidar yapacak (yaptı) -Kılıçdaroğlu Habur çıkışının ardından Sezgin Tanrıkulu nedeniyle oy kaybedecek (kaybetti) 
-Bahçeli partilinin sakalı bıyığı çorabıyla uğraşırken, partilisini karşısına alacak (aldı) -Kılıçdaroğlu, Ankara patlamasının ardından HDP’YE taziye ziyareti sebebiyle oy kaybedecek (kaybetti) 
-Bahçeli Koray Aydın’la seçim yarışından ders çıkarmazsa partinin desteğini kaybedecek (kaybetti) 
-CHP Tekirdağ teşkilatında Anadolulu ve Alevi ayrımcılığı var. oy ve partili kaybedecek, üçüncü vekili Ak Partiye hediye edecek (hediye etti) 

ŞİMDİ DE DİYORUM Kİ, KİMSE SAYIN DAVUTOĞLU ÜZERİNDEN PRİM YAPMASIN ACINACAK DURUMA DÜŞÜYORSUNUZ. SİZ KENDİ PARTİNİZ İÇİNDEKİ BÖLÜNMEYE ÇANAK TUTARKEN, AK PARTİ ÜZERİNDEN SİYASET YAPMANIZ SADECE SİZLERİ ERİTİR, BİTİRİR. Bu Ak Parti’de bir stratejidir. 

Sayın Ahmet Davutoğlu ne korkusundan ne muhalefet olmasından ne de parti içi ve saray arasında çekişme meselesiyle gitmiş değil. 
-Sayın Devlet Bahçeli, başta polis teşkilatındaki taraftarları olmak üzere, idamın kaldırılmasında pasif rol oynadığı için bugün Ak Parti kurucuları arasında sayılabilir. Bu günlerde de koltuk sevdası nedeniyle Ak Parti saflarına geçişi kolaylaştırıyor. Eğer olağanüstü kongre olmazsa, MHP BARAJ ALTINDA ERİYECEK, PRESTİJ KAYBEDECEK. 
-Sayın Kılıçdaroğlu aynı bir terane tutturmuş, meydanlarda “başçalan”, “saat ve cehennem” fıkrası ile dinleyicileri güldürüyor. Sizin partinizin içinde HDDP’YE oy verenlerin olduğu ayyuka çıkmışken, Rahmetli Erdal İnönü ve Murat Karayalçın ile Terör örgütü destekçileri meclise girmiş ve ülke PKK ile tanışmışken, bu SHP denen partiyi içinize alarak dokunulmazlık oylamasında hüsrana uğrattınız. Benim askerime, polisime kurşun sıkan, hain pusu kuran terör örgütüne destek veren bir partiye taziye ziyaretine gitmek partilinizin tepkisini çeken birini genel başkanlığa kadar getirmek size kan kaybettirirken, Tekirdağ Ramada otelde benim size söylediklerime cevabınız çok saçmaydı. 

Ne konuşmuştuk? Çıkışta bana elinizi uzatmıştınız. İşte o sıradaki diyalogumuz; 
-Sayın Kılçdaroğlu,ben sizinle tokalaşmak değil,bazı şeyler söylemek istiyorum. 
-Buyur kardeşim. 
-Tekirdağ ve ilçelerinde Anadolulu ve Alevi ayrımcılığı var 
-Ben bunu asla kabul edemem 
-Kabul etseniz de etmeseniz de bu gerçek Ardından yanınızdaki genel başkan yardımcılarınızdan biri kartını verdi ve, “bunları bana bir rapor olarak gönderir misin?” 
-göndersem ne olur sanki bir şey yapacaksınız? Sonuçta sayenizde Ak parti bir vekil daha kazandı. HEM DE AVRUPA ŞEHRİ TEKİRDAĞ’DA ŞİMDİ DE SAYIN DAVUTOĞLU İSTİFA EDEREK, ERKEN SEÇİMİN YOLUNU AÇTI. HEDEF; 
-CHP ALEVİ VE ANADOLULU AYRIMI YAPTIĞI İÇİN TRAKYA’YI KAYBEDİYOR, TRAKYA ELDEN GİDİYOR. 
-MHP BİR KİŞİNİN KOLTUK SEVDASI YÜZÜNDEN BİTİYOR VE TÜRK-İSLAM SENTEZİYLE YETİŞEN ÜLKÜCÜLER AK PARTİYE KAYMAYA DEVAM EDİYOR. SONUÇ; AK PARTİ 400 MİLLETVEKİLİNİ ALACAK. MAZERETİ DE HAZIR. SİZ KORKUNUZDAN DOKUNULMAZLIĞI KALDIRMIYORSUNUZ, TERÖRE DESTEK VERİYORSUNUZ, BAŞKANLIK SİSTEMİ İLE GÜNEYDOĞUYU EYALET SİSTEMİ TARZINDA GÜVENLİK KORİDORU HALİNE GETİRİP TERÖRÜN KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIM. SİZ HALKI YANINIZA ÇEKEMİYORSUNUZ, BEN HALKI ARKAMA ALARAK ERKEN SEÇİME GİDECEĞİM.(ÖNEMLİ NOKTA; AK PARTİ İÇİNDE DE GÜNEYDOĞU AŞİRETİLERİNDEN MALUM PARTİYE DESTEK VEREN AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ DE VARDIR. 

İLK SEÇİMDE BUNLAR DEVRE DIŞI BIRAKILACAKLARDIR) ZAMAN SÖZLERİMİ HAKLI MI HAKSIZ MI ÇIKARACAK GÖRECEĞİZ