info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Şentop ve Yıldırım Çözmeli

Ben devletçi bir gazeteciyim.

Ben devletçi bir gazeteciyim. 
Partiyle, siyasetle, kutuplaşmayla işim olmaz. 
Benim için önce kamu kurumlarının idamesi ve halkın sorunlarının çözüme kavuşması ön plandadır. 
Yanlışın karşısında, hizmetin ve dayanışmanın yanındayım.

Fakat birkaç yıldır gerek Tekirdağ gerekse Muratlı’da yaşananlar artık bir çözüm planı oluşturulmasını mecburi kıldı. Geçtiğimiz yıllar içinde Muratlı için canla başla çalışan tek bir bürokrat vardı o da siyasete kurban gidip daha projelerini tamamlayamadan gönderilen halen Karamanmaraş Türkoğlu Kaymakamı Sayın Mahmut Hersanlıoğlu oldu. 

SAYIN MUSTAFA ŞENTOP; BU EŞİTSİZLİĞE ARTIK SON VERİLSİN. Artık Tekirdağ için Muratlı için Çorlu için Çerkezköy için çalışacak, Valilik daire amirleri ve Kaymakamlar istiyoruz. 
-MİLLİ EĞİTİM ALANINDA SIKINTILAR DEVASA BOYUTTA 
-TARIM MÜDÜRLÜĞÜ NEZDİNDE ÇÖZÜMSÜZLÜK DEVAM EDİYOR 
-KARAYOLLARI NEZDİNDE TEKİRDAĞ ADETA DIŞLANMIŞLIK İÇİNDE 
-ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ ÇÖZÜM İÇİN ÇABA SARF ETMİYOR. 
-MÜZELER MÜDÜRLÜĞÜ TARİHİMİZE SAHİP ÇIKMIYOR. 
-AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR MÜDÜRLÜĞÜ ENGELLİLERİN HAKLARININ KORUN(MAMASINA) SESSİZ KALIYOR 
-FABRİKALAR YETERİ KADAR DENETLENMİYOR.
-İŞÇİ HAKLARI YETERİ KADAR KORUNMUYOR. 
-GEREK KAMUDA GEREKSE YEREL YÖNETİMLERDE YAŞANAN UYGUNSUZLUKLAR VE HAKSIZLIKLARI DİLE GETİREN GAZETECİLERİN BU YAZILARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ GÖZARDI EDİLİYOR.(CUMHURBAŞKANI SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN KAMU KURUM YÖNETİCİLERİ, KAYMAKAMLAR, VALİLİKLER, KURUM İDARECİLERİ BASINA VE STK’LARA ANLAYIŞLI VE YARDIMCI OLMALI VE NEZAKETLE DAVRANMALI SÖZÜ GÖZARDI EDİLİYOR) BUNLAR SAYMAKLA BİTMEZ…… 

Unutulmamalıdır ki, ülkenin YASAMA-YÜRÜTME-Yargı’dan sonra 4. Gücü BASIN’dır. Geçmiş dönem Valilerimiz Aydın Nezih Doğan ve Ali Yerlikaya döneminde, yaptığımız haberler neticesinde sorunları ve usulsüzlükleri dile getirdiğimizde, bu Valiler talimat verir, yazılı olarak cevap gelir veya bizzat valiler arar ve durum hakkında açıklama yaparlardı.(ÖYLE KURUM TELEFONLARIYLA DA DEĞİL KİŞİSEL TELEFONLARIYLA) 

BU YAZIŞMALARI ŞU ANDA TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ MUSTAFA YEL İYİ BİLİR. ÇÜNKÜ BU YAZILI CEVAPLARIN ALTINDA VALİ YARDIMCILIĞI DÖNEMİNDE ONUN İMZASI VARDI.(bu yazılı dokümanlar hala elimde olup, çözülemeyenler çoktur) Şimdi bırakın cevabı, bazı idare amirleri üslup dersi vermeye kalkıyor. Biz gazetecilik ilkeleri çerçevesinde üslubumuzu da yasal sınırlarımızı da basın özgürlüğü kanunu nezdinde biliriz. 
Biz hancıyız, yolcu değiliz. 
BİZ GAZETECİLİĞİ, KÖŞE YAZARLIĞINI VE ÜSLUBU bab-ı-ali’de öğrendik. Basın etiği ve kurallarını iyi biliriz.12 Eylülde de bedelimizi ödedik. Tekirdağ’da çeşitli kurumlarda ve yerel yönetimlerde yaşananları köşe yazısı ve haber olarak dile getirmeden önce, bu konuyu paylaşmak istedim. Sayın T.B.M.M. Başkanımız Mustafa Şentop; Sayın Valimiz Aziz Yıldırım; Gelin Tekirdağ ve ilçelerinin sorunlarını çözmede el birliği yapalım. Başka Tekirdağ yok, Başka Türkiye yok. Sayın Şentop; Kamu kurumları baki, siyaset ve iktidarlar geçicidir. Kamuda ve halk içinde yaşananlar nedeniyle partiniz sorumlu tutuluyor-zarar görüyor. 
Gelin Tekirdağ ve ilçelerinin özellikle Muratlı’nın sorunlarını bir dosya haline getireyim ve birlikte çözelim. El birliğiyle üstesinden gelinemeyecek hiçbir sorun yoktur. Sayın Valimiz Aziz Yıldırım’ın da bu konuda gereken hassasiyeti göstereceğinden şüphemiz yoktur. 
TEKİRDAĞ BİZİM, TÜRKİYE BİZİMDİR. SABIRLA BEKLİYORUM; YİNE SESSİZ Mİ KALINACAK YOKSA BİRLİKTE TEKİRDAĞ İÇİN ÇÖZÜM ÜRETME YÖNÜNDE İSTİŞARE Mİ ÇIKACAK? 
BEKLEYİP GÖRECEĞİZ.