info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Tekirdağ da Eğilim Yoklaması

Candan Yüceer:1 - Faik Öztrak:0

Yıllardır yazılarımda dile getiririm;CHP çatısı altında SHP ve son dönemde DSP zihniyeti silinmedikçe CHP kaybetmeye devam edecektir.Maalesef Kılıçdaroğlu da bilerek veya bilmeyerek destek olmaya devam ediyor.
Fakat Tekirdağ’ın duyarlı CHP seçmeni ve Sayın Dr Candan Yüceer bu zihniyete tabiri caizse adeta tokat gibi cevap vererek genel merkeze “ey Kılıçdaroğlu biz demokrasi istiyoruz dayatma aday değil.Adayımızı da 1. Sıramızı da kendimiz seçmek istiyoruz.Sana en güzel cevabı kadınlar gününde bir kadın milletvekili adayını 1. Çıkararak mesajımızı verdik.Sen hala birilerinin yönlendirmesiyle Tekirdağ’a hiç bir  katkısı olmamış varlığı ile yokluğu belli olmayan Faik Öztrak’ı tepeden  atayarak adaletsiz davranıyor demokrasiye darbe vuruyorsun.Öztrak’ı çok seviyorsan asıl memleketi Ankara’dan kontenjandan göster” mesajı vermişlerdir.
Gelelim diğer aday adaylarının değerlendirmesine;
Tekirdağ’da BİZİM GAZETE’nin analizine göre Sayın Öztrak’ın dört aday adayı belirlediği bu adaylara oy verilmesine Candan Yüceer’e ise kesinlikle oy verilmemesine ilişkin bir yazısı mevcuttu.Maalesef aynı listeye Muratlı’da  da şahit olduk.Sandık başkanlığı yapan gençlik kolları başkanı yönetim olarak karar aldıklarını ve o gazetede adı geçen adayları desteklemeleri talimatını içeren bir mesaj atmış.Hem sandık başkanı hem de henüz seçilmemiş istifa nedeniyle atanmış olan gençlik kolları başkanının böyle bir davranışı disiplin yoluyla ihraç sebebi değil midir?
Bu durum kişinin hür olarak oy kullanma iradesine ipotek koymak değil midir?
Ayrıca adı geçen listede bayan adayının babasının ismiyle ön plana çıktığı aksi takdirde ilk ona bile giremeyeceği aşikar olmakla birlikte diğer üç adayın birilerinin dayatmasıyla seçilesine ihtiyacı yoktur.Çünkü onların kariyer ve kişiliğinin dayatmasız da aday olacağı aşikardır.Böyle yapılarak başarılarına gölge düşürülmeye çalışılmıştır.
SON SÖZ;Hala konuşurken “Siz CHP’LİLER” diye konuşan KENDİNİ CHP’Lİ kabul etmeyen SHP ve DSP kökenli partililerinize CHP’Lİ OLMA RUHUNU AŞILAYAMAMIŞSANIZ Bu zihniyeti sürekli canlı tutan  SHP’Lİ Sayın Faik Öztrak’ı hala korumaya devam ederseniz kaleniz olan Tekirdağ bir bakmışsınız elinizden uçup gitmiş.
Uzun sözün kısası CANDAN YÜCEER TEK BAŞINA BU OLUŞUMLA MÜCADELE EDEREK 1. OLDU VE KAZANDI FAİK ÖZTRAK İLE KILIÇDAROĞLU KAYBETTİ VE KAYBETMEYE DEVAM EDECEKLER.
UMARIM BU KEZ KILIÇDAROĞLU GEREKEN DERSİ ÇIKARIR VE GEREĞİNİ YAPAR.
YENİ ADAYLARA GELİNCE;EMRE KÖPRÜLÜ ZATEN KİMSENİN EMİR ERİ OLMAZ AMA İLHAMİ ÖZCAN AYGÜN İNŞALLAH FAİK ABİSİNİN İLHAMİSİ OLARAK DEĞİL SADECE İLHAMİ ÖZCAN OLUR. 
       
EĞİLİM YOKLAMASI HAYIRLI OLSUN.
TEBRİKLER PAMUK YÜREKLİ ÇELİK BİLEKLİ YÜCEER
TEBRİKLER ÇALIŞKAN TABAN VEKİLİ KÖPRÜLÜ
TEBRİKLER TRAKYA KIZANI İLHAMİ