info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Tekirdağ Sanatçıya Vefasız

Sevgili okuyucularım; Bir süredir yazılarıma ara verdiğim için,değerli bir sanatçımızı kaybetmenin hüznünü sizinle paylaşamadım.

KIRGINIM.... 
KIZGINIM..... 
ÜZGÜNÜM.... 
AYIPLIYORUM... 

Belki de Tekirdağ ve Trakya`nın en değerli Ebru ve Kaligrafi ustasını kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Aslında ona değer verilmemesinin üzüntüsünü yaşıyorum. 
EVET... DEĞERLİ EBRU VE KALİGRAFİ USTASI, SPORCU, İNSAN SEVDALISI MEHMET ÖZNAL`DAN BAHSEDİYORUM. Mehmet hocamın Büyükşehir belediye başkanı ahbabı olan bir babası yoktu. Mehmet hocam Avrupa üniversitesinde okuyup,master yapıp,baba dostu sayesinde imza kampanyası düzenlenmedi. Mehmet hocam mermer yapıp yüzbinlerce lira kazanmadı,ona ebru ve kaligrafi için yüzbinlerce lira verecek bir Süleymanpaşa belediye başkanı yoktu. Mehmet hocamın eserlerini Büyükşehir veya Süleymanpaşa belediyesince satın alıp destek olacak bir belediye başkanı tanıdığı veya belediye başkanlarına selam gönderecek dostu, ayrıcalık yaptıracak bir belediye başkanı arkadaşı olacak babası da yoktu. 

HASTALIĞI NEDENİYLE İLAÇ ALABİLMESİ İÇİN DESTEK KAHVALTISINA, NE TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI NE DE SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANI GELMEDİ. BİR AÇILIŞ OLSA,KOŞA KOŞA GİDERLERDİ. ÇÜNKÜ ORADA REKLAM VARDI.  MEHMET ÖZNAL HASTAYMIŞ, ÖLECEKMİŞ, KİMİN UMURUNDA? 

MEHMET ÖZNAL`IN TEK İSTEDİĞİ, YANINDA OLDUĞUNUZU BİLMEKTİ. BU DEĞERLİ HOCAMI KAYBETTİK. 

MUTLU MUSUNUZ? 
VİCDANINIZ HİÇ Mİ SIZLAMADI? SİZ HASTA BİR SANATÇIYA DEĞER VERMEDİNİZ,BİR DE TEKRAR TEKİRDAĞ VE SÜLEYMANPAŞA`YA TALİPSİNİZ,BU HALKA MI DEĞER VERECEKSİNİZ? 
BENCE SANATMIŞ, SANATÇIYMIŞ, İNSANMIŞ, SAĞ MI ÖLÜ MÜ,UMURUNUZDA DEĞİL. 
SİZ KOLTUĞU SEVİYORSUNUZ. 
SİZİ VİCDANINIZA MAHKUM EDİYORUM.
ALLAH AFFETSİN. 
MEKANIN CENNET OLSUN MEHMET HOCAM