info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Tekirdağ`da Kongre ve Seçim Değerlendirmeleri 3

MHP

MHP derken, gerçekten MHP’NİN açılımının Milliyetçi hareket partisi olduğunu düşünmek artık zor geliyor. 
Yakında bu partinin adı, DBP OLURSA ŞAŞIRMAYIN (Devlet Bahçeli Partisi) Daha göreve gelir gelmez, birçok il ve ilçede bu partiye gönül vermiş ülküdaşlarının bir gecede yönetim kurullarını feshedip, üyeliklerini silen, tek tek bu partiye emek vermiş rahmetli Alparslan Türkeş’in yol arkadaşlarını bu partiden ihraç eden, verdiği ve vermediği kararlarla partiyi günden güne eriten Sayın Devlet Bahçeli’nin hala peşinden giden Ülkücü kardeşlerim varsa da, onların da sevdası Bahçeli ve MHP adı değil, ÜÇ HİLAL SEVDASIDIR (ÜÇ HİLAL, YÜCE TÜRK MİLLETİNİN ÜÇ KITAYA HÜKMETMESİNİ SİMGELER) 

Bahçeli bitmiştir, MHP BİTMİŞTİR. 
Eğer bu şekilde devam edilirse, Ozan Arif’in dediği Ülkücü Hareket diye bir şey de MHP’DE kalmayacak. 

ÜMİT ÖZDAĞ VE MERAL AKŞENER ANA MUHALEFET OLMA YOLUNDA İLERLİYOR 
Ümit Özdağ, Meral Akşener ve Koray Aydın’ın partiden ihracı, bardağı taşıran son damla oldu. MHP tabanının son kongrede Koray Aydın’a desteğini görüp korkan Devlet Bahçeli, tek tek onu ve çevresindekileri partiden ihraç ederek, koltuğunu sağlamlaştırma yoluna gitti. BÖYLECE BAHÇELİ KENDİ AYAĞINA KURŞUN SIKARAK, PARTİDEN HER İL VE İLÇEDE TOPLU İSTİFALARA NEDEN OLDU. 

Meral Akşener&Ümit Özdağ gittikçe güçleniyor. Eğer dedikleri gibi, her kesime kucak açıp, Türk-Kürt-,Alevi-Sünni ayırt etmeden herkesi kucaklayan bir partinin temellerini seçimler önce atarsalar, hem Ak Parti hem MHP hem de CHP’DEN çok sayıda katılım sağlarlar. SADETTİN TANTAN, YURT PARTİSİNİ FESHETMİŞ. 

BU PARTİ SAFLARINA KATILACAĞINDAN KİMSENİN KUŞKUSU OLAMAZ. BÖYLECE, YENİ MERKEZ PARTİ, TÜM KÜÇÜK PARTİLERİ BÜNYESİNE KATAR. HEPAR’IN DA BUNLARDAN BİRİ OLMASI KUVVETLE MUHTEMEL. DOKUZ IŞIK DOKTRİNİ-AİLE KAVRAMI VE BAHÇELİ Sayın Devlet Bahçeli ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan arasında, basın-yayın organlarında zürriyet tartışması çıkmıştı. 

Bunun temelinde, Sayın merhum Alparslan Türkeş’in DOKUZ IŞIK DOKTRİNİNDE, aile kavramının önemi vurgulanır. Sayın Erdoğan da bunu en iyi bilenlerdendir. Çünkü Ak Parti tabanının çoğunluğu, DSP-MHP-ANAP koalisyonu döneminde idamın kaldırılmasına imza atan Sayın Bahçeli’nin parti tabanının istifa ederek Ak Parti’yi oluşturması olduğundan, bu doktrini en iyi bilenlerden olmasıdır. 

Sayın Erdoğan, her programa eşi ile birlikte gitmesi, basına aile fotoğrafı vermesiyle artı puan aldı. Ülkücülerin de Ülkücülüğün önemli kavramlarından biri olan dokuz ışık doktrinindeki aile babası lider profiline önem verdiği inkâr edilemez. HALK LİDERDE AİLE FOTOĞRAFI İSTİYOR. Öyle görülüyor ki, Ümit Özdağ’ı yanına çekmeyi başaran Meral Akşener, diğer partilerin tabanına eşitlik sloganları atarak patlama yapacak. 

Bu da MHP’NİN SONU OLACAKTIR. EĞER GENEL SEÇİM ÖNCESİ, DEVLET BAHÇELİ’YE PARTİ TABANI “GİT” DEMEZSE, HEZİMET KAÇINILMAZ OLACAKTIR. 

SONRAKİ YAZIM; 
AK PARTİ MURATLI’YI NASIL KAZANIR. 
NEDEN KAYBEDİYOR?