info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Tekkart Sahtekarlarını Şikayet Edin

Tekirdağ Büyükşehir olunca,toplu taşımada belediye otobüsü sistemi başladı.

Otobüslerde de TEKPARK Ulaşım A.Ş. tarafından kartlı taşımacılık sistemine geçildi. 

Kartlı sistemin başlamasıyla,sahtekarlar da çoğaldı. 
- Çorlu`da, şehir içinde para ödeyerek hizmet verilmediği için,Çorlu dışından gelenler mağdur oluyor. Bunu fırsat bilen bazı kurnaz sahtekarlar, "ben yabancıyım, ücretini öderim, kartınızı basmak için kartınızı verir misiniz? "diyerek kaşla göz arasında dolu kartla kendi boş kartını değiştiriyorlar. 
- Bazı kişiler,daha 20-30 yaşında olmasına rağmen,65 yaş üstü kartlarını,engelli olmamasına rağmen,engellilerin kartlarını kullanarak şehirlerarası yolculuk ediyorlar. (bu yolculuk için 65 yaşındakilere ve engellilere yolculuk için yarı parasını ödeyenler ve yakınlarının kartlarını kullananlar olduğu söyleniyor. (ben bizzat 65 yaş üstü kartıyla 25-30 yaşındaki birinin tekirdağ`a balık tutmaya gittiğini görmüştüm)  
- Ücretsiz kart uygulamasından sonra,bazı sağlam kişilerin engelli raporu almak için müraacat ettiği duyumlarını aldık ama,gerek Sağlık müdürü Sayın Cengiz Becerir gerekse tekirdağ devlet hastanesi Çetin Kirezli bu konuda sıkı inceleme ve takipteler fakat,özel hastanelerden alınan sağlık raporunun geçerli olup olmadığını bilmediğim için bir şey diyemiyorum. bu insanlar yüzünden,gerek 65 yaş üstü insanlar gerekse engelliler mağdur oluyor. 

TEKKART SAHTEKARLARINI GÖREN VATANDAŞLARIN, ŞOFÖRE BİLDİREREK GEREKLİ CEZAİ İŞLEMİN YAPILMASINA YARDIMCI OLMALARI GEREKİYOR.