info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Yeni İl Sağlık Müdürü Kim Olacak ?

Uzun süredir Tekirdağ sağlık sektöründe sıkıntılar artarak sürmeye devam ediyor.

- Tekirdağ Devlet hastanesinde iki değerli genel cerrahımız istifa etti. 
- Muratlı’da artık göz doktoru yok. 
- İdari anlamda Muratlı’da sıkıntı olduğunu ifade etmiştik. 

Muratlı’da telefonla il sağlık müdürü ile konuşuyorum, acilde sorunlar olduğunu söylüyorum, mali ve idari işler müdürü il sağlık müdürü Cengiz Becerir Hocam ile konuşurken, Muratlı sağlık müdürünün odasında o şekil çıkış yapma yetkisi olmamasına rağmen, “müdürü yanlış bilgilendirme, terbiyesizlik yapma, terbiyesiz herif” diye konuşuyor. 

Cengiz Becerir bunu telefondan duyuyor. 
Ben şahsı Sağlık Bakanlığına şikâyet ediyorum, il sağlık müdürlüğü, bizzat bunu Cengiz müdür duyduğu halde, hastaya yardımcı olmak amacıyla hastane müdürünün yanında böyle davrandığını söylüyor. 

HAKARETİN NERESİ YARDIMCI OLMAKTIR? 

- Hastanenin lojmanının camlarının kapılarının parçalandığını, demirbaşlarının nerede olduğunu soruyorum, bunun cevabını vermek yerine, yıllar önce önceden ruhsatsız olan hastane hakkında köşe yazısı yazıp dönemin Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’na takdim edip yeni hastane yapılmasını sağladığım köşe yazımı yeni gibi gösterip yalan beyanla adaleti yanıltmaya yönelik şikâyette bulunuyorlar. 

ÜSTELİK TEKZİP KANUNUNU VE BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ KANUNUNU BİLMEYİP HİÇE SAYARAK YAPIYORLAR.SAĞLIK MÜDÜRÜ CENGİZ BECERİR DE “BENİM HABERİM YOK” DİYOR. 

- HABERİ YOKSA O KOLTUKTA NEDEN OTURUYOR. 
- HADİ HABERİ YOK, DAHA NEYİN SUÇ OLUP OLMADIĞINI, BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ KANUNUNU BİLMEDEN AVUKATLARI NASIL MESNETSİZ ŞİKAYETÇİ OLUYOR. 
- “TERBİYESİZ” DEMEK NE ZAMANDIR HASTA YAKININA YARDIMCI OLMAK OLUYOR? 
- NEDEN DOKTORLARIMIZ İSTİFA EDİYOR? 
- BİR ÖNCEKİ VALİ MEHMET CEYLAN VE BİR HAKİMİMİZE KAN ALMADA HOŞ OLMAYAN DAVRANIŞLARDA BULUNAN, ENGELLİYE, “BEN ENGELLİ ÖNCELİĞİ FALAN ANLAMAM SIRANI BEKLEYECEKSİN” DİYE TERSLEYEN MEMURU, SIRF KARŞIT GÖRÜŞLÜ SAĞLIK SENDİKASI MENSUBU KÖTÜ OLMAYALIM DİYE NEDEN AYLARCA BELİRTMEMİZE RAĞMEN GÖREVDE TUTMAYA DEVAM ETTİ. (Bunu hastane idarecileri de valilik sekreteri de çalışanlar da biliyor) 

- Cengiz Becerir benim yakın dostumdur. Süleymanpaşa belediye başkanlığı aday adaylığında desteklemişliğim röportaj yapmışlığım da vardır. 
- Tekirdağ’ın Adem Dalgıç ile birlikte yetiştirdiği en iyi beyin cerrahlarından biridir. 
- Yakın dostlarımdan birinin rahatsızlığı olduğunda, gözü kapalı emanet edebileceğimiz harika bir doktordur. 

CENGİZ BECERİR BİR KONUDA BAŞARILI OLMUŞTUR. TEKİRDAĞ DEVLET HASTANESİNİN BAŞINA GETİRDİĞİ ATAKAN EREN DE ÇETİN KİREZLİ DE AYKUT DEMİRKIRAN DA HARİKA BİRER İDARECİ OLARAK BİZLERİ GURURLANDIRMIŞLAR VE HALEN GURURLANDIRIYORLAR.FAKAT SIK SIK BAŞHEKİM DEĞİŞİKLİĞİ, İSTİKRARI BOZDUĞU GİBİ, HER AN GÖREVDEN ALINMA HUZURSUZLUĞU YARATIP HİZMET DÜŞÜŞÜNE NEDEN OLUR. -CENGİZ HOCAM İYİ BİR DOKTORDUR AMA BİR BÜROKRAT DEĞİLDİR VE OLAMADI. 

- Biz Cengiz hocamı severiz. Âmâ sağlıkçı olarak severiz. Bu nedenle hiç kimseyi özellikle biz basın mensuplarını üzmeden, küstürmeden, karşısına almadan, iki aylık pandemi sürecini beklemeden istifa ederse yüksek doktorluk imkanlarından faydalanma şansını yakalarız. Çünkü kendisi gece-gündüz, hafta sonu tatil demeden tedavi ve ameliyatlarına devam ediyor. 

Bu nedenle de çok yıpranıyor. 
CENGİZ HOCAM, BİR BEYİN CERRAHI KOLAY YETİŞMİYOR.BİLİYORUM SİZ DE ARTIK YORULDUNUZ.BİR KOLTUKTA İKİ KARPUZ TAŞINMIYOR. 
SİZİ BİR AN ÖNCE POLİKİLİĞİNİZDE GÖRMEK TEMENNİMİZDİR. 
EMİNİM BU KEZ TEKİRDAĞ’A İVME KAZANDIRACAK HEM DOKTORLUK HEM BÜROKRATLIK YAPMAYACAK BİR YÖNETİCİMİZ BULUNACAKTIR. 

SAYIN İRFAN DEMİR HOCAM SAYIN MESTAN ÖZCAN SÖZÜNÜZ VAR. 
SAYIN MUSTAFA YEL, SİZİN DE ADETA YANIBAŞINIZDA HARİKA BİR BÜROKRAT VAR.
TAM DA BU İŞ İÇİN BİÇİLMİŞ KAFTAN. 
GÜÇLÜ OLMAK İÇİN YENİ BİR SAĞLIK KADROSU ŞARTTIR. 

POLİKLİNİKTE CENGİZ BECERİR HOCAMA İLK HAYIRLI OLSUNA BEN GİTMEK İSTERİM. 
TEKİRDAĞ SAĞLIK KADROSUNDA MESTAN ÖZCAN`IN BANA SÖZ VERDİĞİ GİBİ KOMPLE REVİZYON ŞARTTIR. 

HAYDİ HAYIRLISI