info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Oya Aydoğan Vakasında Antalyalı Doktordan Büyük Ameliyat Başarısı

Oya Aydoğan Vakasında Antalyalı Doktordan Büyük Ameliyat Başarısı

Yakın zamanda ünlü sanatçı Oya Aydoğan’ın hayatını kaybetmesiyle gündeme gelen kalp damarı yırtılması vakasında, Özel OFM Antalya hastanesinde görev yapmakta olan Kalp ve Damar cerrahisi uzmanı Op. Dr. Özgür Akkaya, aynı gün iki hastayı açık kalp ameliyatı yaparak hayata döndürdü. 

Aynı gün iki hastaya birden hayat veren Özgür Akkaya,bunlardan birinin İzmir’den acil ambulansla 5 saat yolculuk esnasında iç kanama olmasına rağmen bir tıp başarısı göstererek her iki hastanın hayatını kurtardı.Önemli olan tek şeyin insan hayatının önemi olduğunu vurgulayan Dr.Akkaya, “bu bizim hekimlik görevimizdir.İnsanların sağlığına kavuşmasında bir nebze de olsa katkımız olması,bizim için en büyük mutluluktur” Dedi. Bu konuda görüşlerini ifade eden OFM hastane müdürü Ahmet Mençi, “biz hastane olarak özel veya devlet sınıflandırması yapmadan, ticari gelirden önce, insan hayatını ön planda tutan bir hastaneyiz. 

Her zaman da aynı ilkeli ve prensipli tutumumuz sürecektir. ÇÜNKÜ İNSAN HAYATI KUTSALDIR” Dedi. Bu hastaneye daha önce getirilmiş yabancı uyruklu hamile bir bayan, prematüre bebek dünyaya getirmiş, bu yabancı uyruklu ailenin maddi imkânlarının yetersiz olmasına rağmen, ne ülkelerinin konsolosluğu ne de herhangi bir kurum tarafından ödeme yapılmamasına rağmen bu anne ve çocuklarına sahip çıkılmıştı. İkiz çocuk sahibi olan yabancı uyruklu annenin bir çocuğu halen hastanede karşılık gözetilmeksizin bakılmaktadır. 

Özel hastane olmasına rağmen, bu hastanenin kamu hizmetine önem vermesi, Antalya’da takdirle karşılanıyor.
Kaynak : Murat Ürtekin