info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Chp İlçe Örgütü Sosyal Demokratlar ile Bir Araya Geldi

Tekirdağ’ın Malkara İlçesi Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Ulaş Yurdakul, İlçe Başkanı İsmail Uzun ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Malkara’lı Sosyal Demokrat anlayışla Belediye Başkanlığı, İlçe Başkanlığı yapmış vatandaşlar ile birlik beraberlik toplantısı yaptı.

CHP İlçe Binasında gerçekleşen toplantıya, Belediye Başkan Adayı Ulaş Yurdakul, İlçe Başkanı İsmail Uzun, Hakkı Gülerman, Metin İlgün, Mümin Düvenci, Nihat Tamay, Halil Gürkan, Gürşat Erbay, Zeki Basmaz, Halil Şeker, Sefer Ayaz, Zafer Özsoy, Ender Bakla, Ali Atılgan, Önder Aksen, Orhan Uzun, Saim Güner, Yaşar Kökten ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katıldılar.
 
Yapılan birlik Beraberlik toplantısında CHP Belediye Başkan Adayı Ulaş Yurdakul toplantıya katılan Sosyal Demokrat anlayış ile Malkara’da Belediye Başkanlığı ve İlçe Başkanlığı yapmış vatandaşlara yapmak istediği projeler hakkında bilgi verdi. Katılımcılar ise dinledikleri projeleri hep birlikte değerlendirerek yapılan çalışmalar doğrultusunda her türlü desteği vereceklerini dile getirip bundan sonra hep yanlarında olacaklarını belirttiler. 
 
Konu ile ilgili konuşan İlçe Başkanı İsmail Uzun, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere Malkaralı Sosyal Demokratlar ile gireceklerini ifade ederek Malkara’yı ve Malkara halkını kucaklayarak seçimlere tek vücut halinde gireceklerini söyledi. Uzun, toplantıya katılan tüm sosyal demokratlara da teşekkürlerini sundu.