info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Chp Muratlı Gençlik Kolları Seçime Hazır

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde CHP Muratlı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Zafer Gür, göreve gelir gelmez yönetimini oluşturarak seçim startı verdi.

Geçtiğimiz hafta işlerinin yoğunluğunu mazeret göstererek görevinden istifa eden Süleyman Geçko'nun yerine göreve gelen Gür, kadrosunu oluşturarak, "Seçime hazırız" dedi. Zafer Gür yaptığı açıklamada, "Ekibimizle beraber göreve hazır olduğumuzu söyleyebiliriz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da gençlerin birlik ve beraberliği için çalışmalarımıza devam edeceğimize söz veriyoruz. Üzerimizdeki sorumluluğun farkındayız. Ülkemizin şuan ki durumunu göz önünde bulundurup, ideolojimizin arkasında durarak bu görevi layıkiyle devam ettireceğiz" ifadelerini kullandı.
 
Kendilerine büyük destek veren CHP İlçe Başkanı Ufuk Gençtürk başta olmak üzere tüm yönetime teşekkür eden Başkan Gür "Bize bu bayrağı teslim eden geçmiş gençlik kolları başkanlarına ve CHP Tekirdağ İl Gençlik Kolları'na ve yönetimine de teşekkür ederiz. Ayrıca, mevcut belediye başkanımız sayın Nebi Tepe'ye bizden desteğini ve güvenini hiçbir koşulda eksik etmediği için, yapılan her projemize elinden gelen katkının daha fazlasını yaptığı için teşekkür ederiz " şeklinde konuştu.
 
Yeni CHP Muratlı Gençlik Kolları Yönetimi Başkan Zafer Gür, Mehtap Mavzer, Yağmur Canpolat, Ramazan Can Karaca, Ersin Işık, Murat Utar, Ersin Güneş, Hasan Uyanık, Onur Eser, Osman Ersun Kanlıgöl, Ersel Yıldız, Kaan Temizdünya, Güray İlhan ve Ercan Cemrek'ten oluştu.