info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Talih kuşu telefona kondu

PTT Malkara Şubesi Müdürü Sebahattin Kazan ın satın aldığı yılbaşı piyango bileti numarasının, makam telefonunun numarasıyla aynı çıkması şaşkınlığa neden oldu.

Kazan yaptığı açıklamada, 1 Aralık itibariyle Milli Piyango Genel Müdürlüğü ve PTT Genel Müdürlüğü arasındaki protokol gereği Milli Piyango biletlerini satmaya başladıklarını belirterek, gelen biletler içinden kendisi ve personelinin bilet satın aldığını söyledi.

Toplu haldeki biletlerin arasından çektiği biletin numarasının kendi makam telefon numarası ile aynı çıktığını fark edince şaşırdığını ifade eden Kazan, şöyle konuştu:

"Müdürlüğümüze gönderilen 100 tam, 100 yarım, 1500 adet çeyrek Milli Piyango biletlerinin içinden bir tane çekerek cebime koydum. Akşam eve gittiğimde tam olan biletin makam telefonum olan 4271750 numarasıyla aynı olduğunu gördüm. Aileme de söyleyince adeta şok geçirdik. Bileti alırken hiç numaraları incelememiştim. Tam biletimin makam telefonumla aynı çıktığını duyanlar iş yerinin telefon numarası gibi benzer numaraları almak için PTT ye geliyorlar. Ama benimki tamamen tesadüfen olan bir olay. Böyle bir ihtimalin olabileceği hiç aklıma gelmezdi. Bu tesadüfün üzerine büyük ikramiyenin bana çıkabileceğini düşünüyorum."