info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Teski Süleymanpaşa Hizmet Binası Açılışında Albayrak Siyasilere Göndermelerde Bulundu

Tekirdağ su ve kanalizasyon işleri müdürlüğünün (TESKİ) açılışına, Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak’ın konuşması damgasını vurdu.

Albayrak konuşmasında, “göreve geldiğimde,TESKİ’Yİ kurarken,o gün kurucu genel müdürü ancak 60 günde atayabilmiştim.Genel müdür olmadığı için,60 gün hiçbir şey yapılamadı.Vatandaşın beklentisi gibi,30 Mart 2014 de belediye başkanı koltuğa oturup,düğmeye basacak gibi olmadı bu işler.Mevcut bir binamız vardı ama zamanla bu binanın yetmediğini gördük.TESKİ, Büyükşehirin büyük oğlu,büyük kurumu.Şafak Başa Genel Müdürüm ile yönetim kurulu oluşturduk ve bu güne gelindi.Artık Süleymanpaşa’nın kendine ait bir vatandaşa hizmet binası var.14 Mart 2016 tarihinden itibaren merkez büyükşehir binamızda su tahsilatı yapılmayacak,burada yapılacaktır.Gezici tahsilat araçlarımızı arttırarak köylere hizmet sunmak için araçlarımızı çoğaltacağız.Ekibimizle beraber elimizden geleni yapıyoruz. 

Tekirdağ’ın yıllık ortalama 13.5 milyon su tüketimi var. Fakat hatlar eskimiş ve bir o kadar da kaçak var. 
NEREDEYSE TAKOZ ÇAKARAK GÜNÜ KURTARMAYA ÇALIŞMIŞLAR. 

Biz bu hatları yenileyerek kayıp-kaçağın önüne geçmiş olacağız. Şimdiye kadar bu şehre çok rahatsızlık verilmiş.Bu rahatsızlığı sona erdirmek istiyoruz.Kimse ayağına çamur bulaşsın,toz toprak görsün istemez.Yağmurda çamura batmayı istememesi doğaldır.Ama bir nesil zahmet çekerken,çocuklarımız ve torunlarımızın nesli rahat edecektir. 
Tekirdağ’ın içme suyunu yenileme kararını aldık. TESKİ gerçekten bir üniversite gibi çalışıyor. Benim üzüldüğüm taraf, vatandaşlarımızın sabırlı olmasına rağmen, siyasilerimizin de sabırlı olsun. Büyükşehirin ortaya koyduğu projeleri zamanı gelince göreceksiniz. Biz Altınova’nın yılların çöküntü ve ihmalkârlığını düzeltip, oraya güzel içme suyu hatları yapıyoruz. 

Altınova’nın 50-60 yıllık makûs talihini değiştiriyoruz. Ramada otelin bütün suları Altınova’da binaların altına akıyor.Biz yaklaşık 7-8 milyon lira harcayıp bu hattı denize aktaracağız.Altınova ilk defa sağlıklı bir alt yapıya kavuşacak. 01-07 2017 TARİHİNDE TEKİRDAĞ’IN ALTI DA ÜSTÜ DE BİTMİŞ OLACAK. Bu başarı ne Büyükşehir belediye başkanı ne de diğer belediye başkanlarımızın değil, halkımızındır. 

Çünkü halkımız, “al sana görev, al sana hizmet” dedi. YOKSA, “AYAĞIMA ÇAMUR BULAŞTI, POŞET GİYEYİM” GİBİ ŞEYLER KOMİK ŞEYLERDİR. BİZ CİDDİ KONULARLA UĞRAŞIYORUZ. CİDDİ KONULAR DA HALKIMIZIN RAHATLIĞIDIR.”Dedi.
Kaynak : Murat Ürtekin