info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hedefimiz 6-0

Chp Tekirdağ Gençlik Kolları Başkanı Ogun Kürümoğlu Açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları başkanı Ogün Kürümoğlu,genel seçimler için iddialı konuştu.Dört milletvekilinin kesin olduğunu ima eden Kürümoğlu,şu açıklamalarda bulundu;
 
Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Örgütleri olarak 2015 genel seçimlerine kısa bir süre kala yerelde iktidara taşıdığımız partimizi genel de de iktidara taşıyacağımızdan hiç şüphemiz yoktur.
 
Özellikle diğer siyasi partilerde adayların belirlenmesi sonrasında parti içerisinde büyük küskünlükler olduğunu gözlemlemekteyiz. Bu süreçte siyasi görüşlerine ve dünyaya bakış açılarına saygı duyduğumuz farklı siyasi partilerde ki genç siyasetçi arkadaşlarımızı bilgilerini, birikimlerini,tecrübelerini bizlerle palaşması için gücümüze güç katmaları için  Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında bizlerle birlikte gönül gönüle siyaset yapmaya davet ediyoruz.
 
Yerel seçimlerde sağladığımız başarının benzerini Genel seçimlerde sağlayacağımızdan hiç şüphemiz yoktur. Bu bağlamda 4. sıra Milletvekili adaylarımızdan İlhami Özcan Aygun’un bir dakika bile beklemeksizin Ankara’da Milletvekilliği yapacağından dolayı yaşayacağı yer konusunda araştırma yapmaya başlaması gerektiği fikrindeyiz.
 
Sonuç olarak CHP Gençlik Örgütleri terinin son damlasına kadar yine sahada partisinin neferi olmaya devam edecek ve Tekirdağ’da yine ipi birinci sırada göğüsleyen parti olacaktır. Genel seçimlerde 6-0’lık hedefimize ulaşma yolunda kalbi Tekirdağ için çarpan tüm genç arkadaşlarımızı aramızda görmek gücümüze güç katacak ve bizi onurlandıracaktır. Kısacası Tekirdağ’da yaşayan tüm genç kardeşlerimize başımızın üstünde yeriniz var diyor ve tüm kamuoyuna saygılar sunuyoruz.”Dedi.
Kaynak : Murat Ürtekin