info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

World Of Warcraft Çılgınlığı

World of Warcraft halen 7 milyondan fazla üyeye sahip

World of Warcraft... Üzerinden yıllar geçmesine ve kan kaybettiği söylentilerinin aksine halen 7 milyondan fazla oyunseveri bir araya getiriyor.
 
7 MİLYON ABONESİ VAR
Dijikolog.com'un haberine göre ilk olarak 2004 yılında yayınlanan World of Warcraft’ın ilk zamanlarında ne Xbox 360 ve PlayStation 3 vardı. Takvimler 2015 yılını gösterdiğinde ise günden güne World of Warcraft’ın eridiği ve eski günlerini mumla aradığı yazıldı, çizildi.
 
Oysa Blizzard’dan yapılan açıklamada durum bunun tam tersi görünüyor. Şirket, perşembe günü yaptığı açıklamada an itibariyle oyunda kayıtlı abone sayısının 7 milyon 100 bini aştığı kaydedildi.
 
SON EKLENTİ: Warlords of Draenor
Warlords of Draenor’da Garrosh Hellscream Dark Portal’dan kaçarak ork klanlarının Azeroth’u yok etmek için Iron Horde ismindeki korkunç savaş makinesini hazırlamasına yardım ediyor. Oyuncular bu umutsuz duruma karşı gelmek için orkların anavatanı olan Draenor’a geçmeli ve herşey kaybedilmeden önce savaş lordlarını indirmek için Warcraft tarihindeki efsanevi karakterlerin yanında ve karşısında savaşmalılar.
 
Azeroth’un kahramanları Draenor’un yabani dünyasını dolaşırken yolculukları esnasında kendileriyle birlikte gelişecek olan kaleleri Garrison’u inşa edecek, 100. levele ulaşmaya çalışırken git gide güçlenecek ve yeni bonuslar açacak, devasa dinamik PvP bölgesi Ashran’ın kontrolü için rakip fraksiyonla savaşacak ve birbirinden çeşitli Zindanlara, Akınlara, Savaş Alanlarına, Mücadele Modlarına katılacaklar.