info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ergene Sulusaraylılar Derneği’nde Acı Gün

Tokat Sulusaraylılar derneğinin Ergene merkez şubesinde 20 gün içinde beş kişinin hayatını kaybetmesi sonucu, bir mevlidi Şerif gerçekleştirildi.

Dernek başkanı Sinan Genç’in katkılarıyla gerçekleşen mevlide,Muratlı Belediyesinin araç tahsis etmesiyle,Muratlı’da yaşayan Tokatlı vatandaşlar da katıldı.
Başkan Sinan Genç, “20 gün içinde 5 tane yakınımızı defnettik. Aynı gün içinde, Sadık Aydın(36) ve Osman Aydın(34) isimli iki gencimizi trafik kazasında kaybettik. Onun acısı dinmeden, iş kazası sonucu Recep Genç’i (34) kaybettik. Daha sonra Çerkezköy’de ikamet eden Tekin Baykal(78) amcamızı kaybettik. Ardından trafik kazasında yaralanan Yusuf Ezmeci(32) kardeşimizi kaybettik. Böyle bir acı yaşamamıştık. Ama acımızda birlik beraberlik içinde herkesin omuz vermesi memnun etti. Gelen, gelemeyen herkese sizin aracılığınızla teşekkür ediyorum.
Bu acılar dayanılır gibi değil ama hemşerilerimizin yanımızda olup omuz vermesi acılarımızı hafifletti. Allah hepimize sabırlar versin ve inşallah bir daha böyle büyük acı da göstermesin. Bizler, Sulusaraylılar olarak hep birbirimize akrabayız. Gurbette birbirimize kenetlendik. Gurbette yaşanması acıyı iki kat daha arttırıyor. Et tırnaktan nasıl ayrılmazsa, bizim birlikte dayanışmamız o şekildedir. Hepimizin başı sağ olsun” dedi. Dernekte mevlidin okunması ve pilav dağıtımının ardından, dernek önünde taziye gerçekleştirilerek mevlit programı sona erdi.
 
 
Kaynak : Murat Ürtekin