info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Chp Milletvekili Aday Adayı Av. Haşim Korkmaz Seçim Sırasında Aday Adaylarının Sıralamadaki Yerlerini Nasıl Bildi

Seçilecek Milletvekili adayları yeni bir yüz olacağı için genel seçimde partimiz için avantaj olacaktır.

Av. Emre Köprülü, “Cumhuriyet Halk Partisi üyelerinin ön seçime ilgisi gerçekten yüksek , sandığa sahip çıkmaları çok güzel bu coşku bu heyecan mutlaka genel seçimlerde de olacaktır . Ön seçimin partimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Av. Haşim Korkmaz, “Çerkezköy ve Çorlu' dan birer tane Milletvekili adayı çıkacağını tahmin ediyorum, seçilen Milletvekili adayı yeni bir yüz olacağı için genel seçimde partimiz için avantaj olacaktır.

Av. Ayhan Civan, “Bu mükemmel ortamı yaratacak başka bir parti yok. Cumhuriyet Halk Partisi 12 Eylül referandumunda %42 hayır dedi 12 Haziranda da hayırlı işler olacağı kesin Çorlu’dan iki aday tahmin ediyorum sandığa her zaman saygılıyız” dedi.

Tülay Uyanık, ön seçim gerçekten çok pozitif geçiyor, erkek aday adayları arasında dimdik ayakta duran tek bayan aday adayıyım. Her zaman dediğim gibi her şey Çorlu için. Halkla birlik beraberlik olarak Çorluyu hak ettiği yerlere taşımalıyız” dedi.

Hamdi Pekel, “Gönül arzu eder ki ülkemizin her yerinde üye bazında seçim yapılsın. Bizden daha az nüfusa sahip merkez il ve ilçelerde üye sayısı bizimkinden daha fazla. Çorlu üye kayıdı gerçekleştirmede az kaldı. Çorludaki yedi aday adayı da kendilerini kanıtlamış kişiler hepsi güçlü aday adayları. Çorludan bir milletvekili meclise çıkartırsak Çorlu hak ettiği yeri alır” dedi.

Orhan Kurtuldu, “Çorlu'nun genel seçimlerde adayları olmalı bunun sistemi yöntemi ne bilemem ama meclise bir kişi Çorludan gitmeli. Mevcut üyeler arasında katılım çok iyi böylelikle partiye yeni bir heyecan yeni bir sinerji oluştuğunu görüyoruz” dedi.

İskender Coşkun, “Ön seçime olan ilgi şu ana kadar güzel ama daha fazlada olabilirdi. Çoğu üyemizi seçimden bir gün önce telefonla aradım ve bildirdim bir çoğunun ön seçimden haberi yoktu taki ben arayana kadar. İnşallah Çorludan bir aday çıkar yani buna Çorlunun ihtiyacı var. Çorludaki bütün aday adayları şapkasını önüne koyarak düşünmesi gerek” dedi.