info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü nde Devir Teslim

İçişleri Bakanlığı nın son kararnamesi ile merkeze alınan Tekirdağ Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, görevini, yerine atanan Eskişehir eski Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Yılmaz a devretti.

 

İçişleri Bakanlığı'nın son kararnamesi ile merkeze alınan Tekirdağ Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, görevini, yerine atanan Eskişehir eski Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Yılmaz'a devretti.
 
5 Kasım 2011 tarihinde açıklanan kararname gereği merkeze alınan Tekirdağ Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek bugün yapılan törenle görevini Ali Yılmaz'a devretti. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törende Necdet Çelikbilek ve şube müdürleri, Ali Yılmaz'ı tören mangasıyla karşıladı. 
 
Törende konuşan Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, çalışma hayatı boyunca devletin çıkarlarını ön planda tuttuğunu, kendi menfaatlerim ve çıkarları doğrultusunda hareket etmediğini söyledi. Herkesin işini düzgün yapmakla yükümlü olduğunu belirten Çelikbilek, "Devlet daimdir. İnsanlar fani ve bu rütbeler de insanlara verilen bir lütuftur. Bu görev değişikliği öncelikle teşkilatımıza sonra da Tekirdağ'a hayırlı olur inşallah. Ali Yılmaz kardeşime yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi. 
 
Konuşmanın ardından Necdet Çelikbilek, Ali Yılmaz'a Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nün flamasını teslim etti. Görevi devralan Ali Yılmaz da Çelikbilek'e Tekirdağ'a yaptığı hizmetlerden dolayı plaket verdi. Törenin ardından emniyet personeliyle vedalaşan Necdet Çelikbilek, tören mangası tarafından uğurlandı.