info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

The Batman’in İlk Fragmanı Yayınlandı

ABD’de düzenlenen DC Fandome etkinliğinde yapılan “The Batman” panelinde filmin ilk fragmanı da paylaşıldı.

Cumartesi günü düzenlenen ve tüm çizgi roman-süper kahraman tutkunlarının heyecan ve merakla izlediği DC Fandome’un son paneli “The Batman” filmine ayrılmıştı. Panelde yönetmen Matt Reeves konuştu ve filmin ilk fragmanı izleyiciyle paylaşıldı. Panel öncesi ayrıca filmden yeni görseller de gün ışığına çıktı. Fonda Nirvana’nın “Something’s In The Way” adlı parçasının duyulduğu fragman filmin kötü karakteri The Riddler’ın (Paul Dano) Batman ve Polis Şefi Gordon (Jeffrey Wright) için bıraktığı ölümcül ipuçlarına odaklanıyor.

Fragmanda ayrıca Catwoman’ı (Zoe Kravitz) ve Robert Pattinson’ın Batmobile’i kullandığını da görüyoruz. Variety’nin haberine göre yönetmen Matt Reeves panelde filmin bir orijin (başlangıç) hikâyesi olmadığını ama Bruce Wayne’in Batman olarak ikinci senesini (“Year Two”) anlattığını söyledi. Hem Batman’in hem de Catwoman, The Riddler ve Penguen (Colin Farrell) gibi ikonik karakterlerin henüz yeni yeni oluşmaya başladığı bir dönemi anlatan “The Batman” Gotham City’deki yozlaşmayı ve bunun varsıl, güçlü Wayne ailesinin geçmişiyle olan bağlarını da gözler önüne serecek.

Panel başlamadan hemen önce Warner Bros. filmden yeni görseller de yayımladı. Koronavirüs pandemisi yüzünden filmin çekimleri durdurulmuş ve sete eylül ayında yeniden dönüleceği açıklanmıştı. Panelde konuşan Reeves şu ana kadar filmin %25’ini çektiklerini söyledi ve bu yüzden de haziran olarak ilan edilen vizyon tarihinin ekim ayına ertelendiğini belirtti. Reeves bir yandan da “The Sopranos”un yazarlarından Terence Winter ile birlikte “Gotham PD” adlı bir TV dizisi üzerinde çalışıyor.

HBO Max için çekilecek dizi “The Batman”de anlatılan olayların bir yıl öncesinde yaşananları konu edinecek.