info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti Muratlı İlçe Başkanı`ndan Chp`ye İbretlik Cevap

Atatürkçüler Festival İçin Atatürk`ün Muratlı`ya Gelişini Unuttular. Atam Sana Mahçup Olduk

Ak Parti ilçe başkanı Ali Kaplan ve yönetimi, 3 Haziran Atatürk’ün Muratlı’ya gelişinin yıldönümü nedeniyle Muratlı’da Atatürk’ün misafir olduğu ve şu anda müze olarak kullanılan Atatürk evinde bir anma gerçekleştirdi.

Ak Parti ilçe başkanı Ali Kaplan, “Tekirdağ Büyükşehir belediyesi ve Muratlı belediyesinin,ortaklaşa düzenlediği festival nedeniyle Atatürk’ün Muratlı’ya gelişinin yıldönümünü unuttular. Her zaman Atatürkçü olmakla övünen CHP Muratlı teşkilatı ve CHP’Lİ Muratlı belediyesi, bu önemli günde Atatürk’ün Muratlı’ya gelişinin yıldönümünü unuturken, eğlenceye tam gaz devam ediyor. Kahraman Asker ve Polisimiz ülkemizin huzur ve güvenliği için canını feda ederken CHP li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi milyonlar harcayıp kiraz Festivali! yapıyor. Bir Ayağı da Muratlı`da olmak üzere. 

Hem de Mübarek Ramazan Ayı arifesinde… 

Bugün 3 Haziran 2016 Ulu önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`ün Muratlı`yı ziyaret edişinin yıldönümü.(3 Haziran 1936) 
Günlerdir Muratlı`nın her yerine festivalin afişlerini asanlar, Tekirdağ’da çıplakları sokakta gezdirenler, Rio karnavalı gibi Festival Kutlamaları yapanlar, şehitler varken eğlence tertipleyenler, kortej yapan Muratlı Belediyesi ve yetkililer bu önemli günü unuttu. 

Bakın bakalım asılan afişlerdeki programlarda neler var? 
ATAM sana Muratlı Halkı olarak mahcup olduk.”Dedi.
Kaynak : Murat Ürtekin