info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

37 Yıllık Kan Davasında Cinayet: 1 Ölü, 2 Yaralı

Tekirdağ da 37 yıldır kan davalı oldukları şahıslarla kavgaya tutuşan zanlı dehşet saçtı.

Tekirdağ'da 37 yıldır kan davalı oldukları şahıslarla kavgaya tutuşan zanlı dehşet saçtı. Silahını ateşleyen zanlı, kan davalı olduğu bir kişiyi öldürürken, 2 kişiyi de ağır yaraladı.

Olay, Tekirdağ'ın Şarköy ilçesine bağlı Gaziköy'de meydana geldi. İddiaya göre, köy kahvesine giden Şaban Kaya ile aralarında 1973 yılından bu yana kan davası bulunan Candır ailesinden Mustafa ve Candan Candır arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle birlikte, Şaban Kaya üzerindeki bulundurduğu silahı ile hasımlarına ateş etti. Candan Candır (41) olay yerinde hayatını kaybederken, Mustafa Candır (40) ve kan davasıyla ilgisi bulunmayan Hasan Pala (25) ağır şekilde yaralandı. Zanlı ise olayın ardından kaçarak izini kaybettirdi.

Olay yerine gelen jandarma, incelemelerde bulunurken, yaralılar ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan 2 yaralının hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi. Olayda hayatını kaybeden Candan Candır'ın cesedi ise İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılan polis kaçan saldırganı yakaladı. Gözaltına alınan zanlı emniyete götürülürken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.