info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Dostluk Görüntüleri

8 Mart dünya kadınlar günü, Tekirdağ ilginç görüntülere sahne oldu.

Tekirdağ valiliği önünde gerçekleşen çelenk koyma töreninin ardından,Tuğlalı parkta bir araya gelen kadınlar,farklı partilerden olmalarına rağmen,birbirlerinin kadınlar gününü kutladılar.
 
Ardından CHP’Lİ kadınlar,kadınların eşit haklarda yaşamalarının engellendiğini,gerek siyasi gerekse toplumsal alanda ayrımcılık yapıldığını protesto etmek için Köprübaşı mevkine kadar yürüdüler.
 
CHP teşkilatının dönüşü esnasında,o istikamete giden Ak Parti teşkilatı karşılaştı.Her iki grubun da,kadınlar günü dolayısıyla esnafa ve kadınlara karanfil dağıtırken buluşması esnasında,karelere hoş görüntüler yansıdı.İktidar ve muhalefet parti Tekirdağ temsilcilerinin birlikte fotoğraf çektirmesi vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.
 
Ak Parti Tekirdağ Büyükşehir  belediye başkan adayı Mustafa Yel, “her ne kadar bizler farklı parti temsilcileri olsak da,bu siyasi  bir yarıştır.Partiden ziyade,bizler Tekirdağ için çalışan ve her ortamda bir araya gelen kültür birikimine sahip kişileriz.Bu görüntüler yadırganmamalıdır.Önemli olan Tekirdağ’dır. Tekirdağ'ımız için hayırlı bir seçim diler,tüm kadınların  8 Mart kadınlar gününü kutlarım.” Dedi.
 
Bu buluşma hakkında görüşlerini dile getiren CHP Tekirdağ Büyükşehir belediye başkan adayı Kadir Albayrak, “Biz Tekirdağ CHP teşkilatı olarak her zaman uyum içinde olduk.Benim adaylığım açıklanınca,vali beyden sonra ilk ziyaretimi Ak Parti,ardından MHP’YE yaptık.Bizler koltuk sevdası veya makam için sürtüşme yerine Tekirdağ'ımızın gelişmesi,güzelleşmesi ve daha modern bir şehir haline gelmesi için çalışma gayreti içerisindeyiz.Gün,kısır döngülerle  kaybedilecek  gün değildir.Hak eden kazansın. Tekirdağ'ımızda güzel günlerin yaşanması dileğiyle tüm kadınlarımızın 8 Mart kadınlar gününü kutlarım” Dedi. 
Her ne kadar MHP teşkilatı bu organizasyonun içinde yer almasa da, Ak Parti ve CHP teşkilatları,cadde üzerindeki MHP seçim bürosunu ziyaret etti ve oradaki bayanlara karanfil verdi.Saadet partisi de,sarı ve mavi menekşelerden küçük saksılar oluşturarak 30 bin saksı menekşe dağıttı.Saadet partililer,çiçek dağıtım merkezini ziyaret eden Ak Parti ve CHP’lilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.program,esnafa karanfil dağıtımıyla sona erdi.