info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Avustralya dan Angus ve Küçük Baş Geldi

Tekirdağ Marmara Ereğlisi Martaş Limanı’na R-III Gemisi ile Avustralya’dan 32 Bin küçükbaş 10.600 adet angus cinsi büyükbaş hayvan getiren gemi limana yanaşarak tahliyeye başladı.

Tekirdağ Marmara Ereğlisi Martaş Limanı’na R-III Gemisi ile Avustralya’dan 32 Bin küçükbaş 10.600 adet angus cinsi büyükbaş hayvan getiren gemi limana yanaşarak tahliyeye başladı. Tekirdağ Gümrük Muhafaza Müdürlüğü ekiplerince gemi kontrolü yapıldı.  Tekirdağ Gümrük Müdürlüğü tarafından tescil işlemlerinin sonrası Tarım İl Müdürlüğü Veterinerleri tarafından gemide bulunan Çorlu Ulaş’ta ki çiftliğe tahliyesi yapılacak olan hayvanların küpe ve sağlık kontrolleri yapıldıktan sonra tahliye başladı.

Angos Hayvancılık Gıda San. Tic. Ltd. Şti. tarafından Avustralya’dan daha önce de getirilen hayvanların 21 günlük karantina süresinden sonra satılacağı belirtildi.

Marmara Ereğlisi Martaş Limanı’nda tahliye işleminden sonra gemide kalan 30 Bin adet küçükbaş hayvanında İzmir Limanı’na transit gideceği yetkililerce açıklandı.

Kaynak : Tekirdağ Yeni Haber