info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Dalgıç CHP İl ve İlçe Yönetimi ile Bilgi Alışverişinde Bulundu

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda CHP Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emre Kervancılar ile il ve ilçe yönetim kurulu üyelerini Belediye çalışmaları ile ilgili bilgilendirdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Yiğiter ile Mali Hizmetler Müdürü Zeki Sezen, Destek Hizmetleri Müdürü Günnur Vişne, Veteriner İşleri Müdürü Dinçer Çolakoğlu, Sağlık İşleri Müdürü Deniz Bozdoğan, Zabıta Müdürlüğü Yetkilisi Tolga Vişne’nin katıldığı toplantıda müdürlük çalışmaları ile ilgili bilgi verilirken, parti yetkililerinden gelen sorular da cevaplandırıldı.

Göreve geldiklerinden bu yana hiçbir zaman borç edebiyatı yapmadıklarını belirten Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, “Biz Hiçbir zaman borç edebiyatı yapmadık. Aksine devraldığımız borçları yapılandırarak ödediğimiz gibi önemli yatırımları da hayata geçirdik. 3.5 yıldır kamu ihale kurumunun iptal ettiği hiçbir ihalemiz yok. Zaten her ay yaptığımız meclis toplantılarında da o ay içerisinde yapılan ihaleler konusunda meclis üyelerimizi bilgilendiriyorum.

Tekirdağ Belediyesi olarak Tekirdağ’da ilkleri gerçekleştiriyoruz. Tekirdağ’ın geleceği aydınlık” dedi.
CHP Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emre Kervancılar da, böyle bir toplantının gerçekleştirilmesinden dolayı belediye yönetimine teşekkür etti ve bu tür toplantıların sık sık tekrarlanması temennisinde bulundu.