info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.9586
Dolar Satış
:
33.0180
Euro Alış
:
35.7732
Euro Satış
:
35.8377
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Belediye de devir teslim

Yerel seçimlerde 35 bin 623 oy alan Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Dr. Adem Dalgıç, belediye başkanlığını, Ahmet Aygün den devraldı.

Kendisine 5 yıllık hizmet etme olanağı tanıyan halka teşekkür eden Aygün, Dalgıç a başarılar diledi.
Tekirdağ a yaptığı hizmetlerden ötürü Aygün ü tebrik eden Dalgıç, halkın yararına olan hizmetlerin devam edeceği müjdesini verdi.
29 Mart taki yerel seçimlerde 35 bin 623 oy alan CHP li Dr. Adem Dalgıç Tekirdağ Belediye Başkanı seçildi. AK Partili Aday Ahmet Aygün ise 21 bin 104 oy alarak ikinci sırada yer aldı. Belediye başkanlığına seçilen Dalgıç, belediye meclis üyesi ve il genel meclis üyeleri Çarşamba günü Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Ekrem Esin den mazbatalarını aldı. Devir teslim töreni öncesinde valilik önünde bulunan Atatürk anıtı nda çelenk sunma töreni düzenlendi. Törene Belediye Başkanı Adem Dalgıç, CHP Milletvekilleri Enis Tütüncü ve Faik Öztrak, İl Başkanı Fahrettin Meker, Merkez İlçe Başkanı Recep Öktem ve partililer katıldı. Çelenk sunulmasının ardından bir dakikalık saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.
Belediye Başkanı Dr. Adem Dalgıç belediye personeli tarafından belediye girişinde çiçekler ile karşılandı. Başkanlık makamına geçen Dalgıç ve milletvekilleri Başkan Aygün le bir süre sohbet etti. 5 yıl önce halkın teveccühleri ile başkanlık koltuğuna oturduğunu belirten eski başkan Ahmet Aygün, "Halk bu şerefli görevi 29 Mart ta Adem Dalgıç a vermiştir. Bu bir hizmet yarışıdır. Halkın bize verdiği emaneti biz şimdi Adem beye teslim devrediyoruz. Tekirdağ halkının tercihi Adem beyden yana olmuştur. Bu tercihe saygı duyuyoruz. Sayın Dalgıç ı tebrik ediyorum. Dalgıç ve ekibine hayırlı hizmetler yapmalarını diliyorum." dedi.
Ahmet Aygün ü yaptığı hizmetlerden ötürü kutlayan Dalgıç, "5 yılda Tekirdağ a hizmetleri dokunan sayın Ahmet Aygün ü ve çalışma arkadaşlarını kutluyorum. Tekirdağ ın daha aydınlık günlere kavuşacağına inanıyoruz. Halkın emanetine sahip çıkacağım. Halk yararına olan hizmetler devam edecektir. Onun müjdesini de buradan veriyorum. Sayın Aygün e bundan sonra çalışma hayatında başarılar diliyorum" dedi. Aygün devir teslim tutanağını imzalayarak Tekirdağ Belediye Başkanlığı mührünü Dr. Adem Dalgıç a teslim etti. Belediye Başkanı Dr. Dalgıç ise Ahmet Aygün e yaptığı hizmetlerden ötürü bir plaket verdi. Daha sonra Tekirdağ Belediye Başkanı Dr. Adem Dalgıç makamında tebrikleri kabul etti.