info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Belediyeden Büyükşehircilik Operasyonu

Ara yollar ip gibi yapılıyor. Yollar yapılırken elektrik, telefon, temiz su, kanalizasyon, yağmur suyu giderleri yapılırken yol kenar kaldırımları ve ağaçlandırma beraber tamamlanıyor. Özel temin edilen borularla çekilen hatların çok dayanıklı olacağı bildiriliyor. Eski temiz su hatları beyaz borulu yeni temiz su hatları siyah borularla döşeniyor. Farkı anlamak mümkün değil

Muratlı Caddesindeki trafik akışının rahatlaması için   bir yandan tali  yollar açılırken bir yandan da asfalt kemirme  makinası ile bozuk satıh asfaltlar kazınıyor. Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı  Sinan Çetiz “  Bu projeyi çok kısa zamanda tamamlayarak altyapısıyla ve üstyapısıyla  Muratlı Caddesine güzel bir görünüm kazandıracağız” dedi. Çetiz “ Muratlı caddesi altyapı ve üstyapı da aynı anda imalat gerektiren kapsamlı bir proje. Bu projenin uygulanmasındaki koordinasyon bile zorlu bir çalıştırmayı gerektiriyor. Bunun için her salı saat 10:00 'dan akşam 16:00'ya kadar proje koordinasyon ve uygulama değerlendirme toplantısı yapıyoruz. Bu süreçte bizlere Tredaş, Doğalgaz, Türk Telekom, Emniyet Müdürlüğü, Su Kanal, İmar, Park Bahçeler, Ulaşım Müdürlüğü ve Türksat'ın yetkilileri önemli yardımlarda bulunuyorlar. Toplantıya katılan temsilcilerin nezninde bu kurum yöneticilerine Tekirdağ'a yaptıkları katkılar için teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Tekirdağ Belediye Başkanı Op.Dr. Adem Dalgıç  Belediye Başkan Yardımcıları Haldun Güler, Sinan Çetiz,  Kent Konseyi Başkanı Levent Gündoğdu ile Belediye Meclis Üyesi ve Tekirdağ Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ali Kılıç’la beraber Muratlı caddesinde devam eden  Prestij aksı Kentsel Tasarım Uygulama Projesi  ve Su deposu yakınlarında yapımı tamamlanarak faaliyete başlayan  Hayvan Barınağını ziyaret ederek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldılar. Çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini belirten Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç  “Projelerin arkası hızla gelecek”dedi.

 

Fotoğraf Albümü İçin Tıklayın!