info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çerkezköy?e Tayland dan gelin geldi

Çerkezköy ün sevilen gençlerinden İlkay Çay, İstanbul Sultan Ahmet Meydanı nda 3 yıl önce göz göze gelip, yıldırım aşkıyla tutulduğu Taylandlı turistle önceki akşam nişan masasına oturdu.

İlk bakıştan sonra msn adresini aldığı Phakakaew Saenboonsırı için İngilizce öğrenen genç adam, geçtiğimiz ay gittiği Tayland dan hayatının aşkıyla birlikte Çerkezköy e döndü. Mutlulukları gözlerinden okunan çiftin, önceki akşam gerçekleşen nişan törenine, çok sayıda davetli katılırken, İlkay-Phakakaew çifti düğünden sonra da Çerkezköy de kalacak.

Çerkezköy den bir iş için günübirlik İstanbul a giden İlkay Çay, Sultan Ahmet Meydanı nda, turist kafilesi içinde yer alan Taylandlı Phakakaew Saenboonsırı ya ilk bakışta, yıldırım aşkıyla tutuldu.

UĞRUNA YABANCI DİL ÖĞRENDİ

Taylandlı Phakakaew Saenboonsırı ile göz göze gelen İlkay Çay, gözlerini ayıramadığı genç kızın, yazı yazdığı bir kağıdı, bindiği otobüsten yere attığını fark edince, dizlerinin bağı çözüldü. Hemen yerdeki kağıdı alan İlkay Çay, kağıtta MSN adresinin yazılı olduğunu görünce büyük bir sevinç yaşadı. İnternet üzerinden iletişim kurduğu genç kız için, kısa sürede İngilizce öğrenen İlkay Çay, Phakakaew Saenboonsırı ile evlilik kararı aldı.

İKNA ETMEK İÇİN TAYLAND A GİTTİ

Ancak, genç kızın Tayland da oturan ailesini, internet üzerinden ikna etmek hiç de kolay olmadı. Bunun üzerine 21 gün önce Tayland ın yolunu tutan İlkay Çay, Phakakaew Saenboonsırı nın ailesinin de gönlünü kazanarak, evlilik için olurlarını aldı. İlkay Çay, müjdeli haberi ailesine verirken, Çerkezköy de de nişan hazırlıkları başladı. Geçtiğimiz hafta Çerkezköy e dönen İlkay-Phakakaew için önceki akşam görkemli bir nişan töreni düzenlendi. Samanyolu Düğün Salonu nda düzenlenen nişan törenine İlkay Çay ın anne-babası İbrahim ve Gönül Çay çiftinin yanı sıra, çok sayıda davetli katılırken, Taylandlı gelin Phakakaew Saenboonsırı nın anne ve babası Kanghana-Surıya Saenboonsırı ise vize sorunu nedeniyle Çerkezköy deki nişan törenine katılamadı.

"SEVGİ EVRENSELDİR"


Çay ailesinin akraba ve yakın dostlarının da yalnız bırakmadığı İlkay-Phakakaew çiftinin nişan yüzüklerini ise 29 Mart Yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi nden Belediye Başkan Adayı olan Metin Dönmez taktı. Genç çifte mutluluklar dileyen Metin Dönmez: ? İlkay kardeşimiz partimizin ilçe gençlik kolları üyesi. Burada bir kez daha sevginin evrensel olduğunu gördük. Bir yastıkta kocamalarını diliyorum. dedi.

TAYLAND A EL ÖPMEYE GİDECEKLER

Takı töreninin ardından genç çift ve davetliler müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar neşe dolu vakit geçirdiler. Evliliğe ilk adımlarını atan İlkay-Phakakaew çifti, yarın Tayland a, el öpmeye gidecek.

İKİNCİ NİŞAN TAYLAND DA

Henüz evlilik tarihini belirlemediklerini belirten İlkay Çay, Tayland da da nişan töreni düzenleneceğini söyledi. Havva diye seslendiği nişanlısı Phakakaew Saenboonsırı nın ailesinin Tayland ın Başkenti Bangok ta ikamet ettiğini söyleyen İlkay Çay, burada da Taylanda adet ve göreneklerine göre, nişan töreni yapacaklarını söyledi.

ÇERKEZKÖY DE YAŞAYACAKLAR

Tayland daki nişan töreninin ardından,yeniden Çerkezköy e döneceklerini söyleyen İlkay Çay, evlendikten sonra ise Çerkezköy de yaşayacaklarını ifade etti.