info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çevre Yolu Sanayi Bağlantı Köprülü Kavşak Yapımı Başladı

Tekirdağ Çevre yolu sanayi çarşısı ve Yüzüncü Yıl Mahallesi bağlantı yollarına ait köprülü kavşak çalışmaları başladı.

 

Tekirdağ Çevre yolu sanayi çarşısı ve Yüzüncü Yıl Mahallesi bağlantı yollarına ait köprülü kavşak çalışmaları başladı. Daha önce gazetemizde dile getirdiğimiz Bağcılık Araştırma Enstitüsü ve yolun karşı tarafından bulunan iş yerlerinin yeni sanayine ulaşmalrı çok uzun mesafeden ulaşım ile gerçekleştiğini yazmıştık. Karayolları Genel Müdürlüğü 1. bölge müdürlüğü ve Tekirdağ Karayolları şantiye şefliği tarafından sıkıntılar yerinde görülerek köprülü kavşak yapımı ihale edilmiş, geçtiğimiz günler temeli atılarak çalışmalara başlanıldı.
15 Nisan 2012 günü Tekirdağ’ımıza gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gelişine kadar yolun bir bölümünün trafiğe açılacağı müteahhit firma yetkilileri tarafından açıklandı. Köprünün sanayi tarafından gelişi üst geçiş ile Malkara istikametine gideceklerin dönüşü sağlanacak. Malkara istikametinden gelen ve sanayi sitesinden yolun karşısına geçecek araçların da yine yeni açılacak yan yol ve ışıklı kavşaktan yolun karşısına geçecekleri açıklandı.
Yeni yapılan köprülü kavşak ile hem çevre yolundaki kazaların olması önlenecek hem de yolun karşısında bulunan esnafların yeni sanayi sitesi bağlantısı sağlanmış olacak.