info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Chp Aday Adayları Dayanışma Kahvaltısı Yapıldı

CHP merkez ilçe başkanlığı tarafından, Tekirdağ Zübeyde hanım çay bahçesinde aday adayları kaynaşma ve dayanışma kahvaltısı düzenlendi.

Sabah 9'da başlayan kahvaltı buluşmasına,çok sayıda CHP Mensubunun katılması memnuniyetle karşılandı.Fakat bu büyük organizasyon ve çaba gerekli ortamın yakalanmasına etkili olmadı.
 
Katılımın yoğun olmasına rağmen,aday adaylarının bir arada olmak yerine,ayrı ayrı masalarda oturması,birbirleriyle bir araya gelmemesi,kulislerin oluşması en dikkat çekici görüntüydü.
 
Büyükşehir belediye başkanlığı aday adaylığını açıklayan Haluk Öztrak ve  aday olması beklenen belediye başkanı Adem Dalgıç’ın bu programda olmaması da eleştirilere neden oldu. 
 
Bu davet hakkında en ilginç açıklamayı ise,Büyükşehir aday adaylarından Şerafetdin Terzi yaptı.Adayın eşitlik ilkesi çerçevesinde,şeffaf ve halkın iradesiyle seçilmesini,bunun için de tek çözümün adayı sandığın belirlemesi olduğunu söyleyen Terzi, “BİZ HEP ADALET VE EŞİTLİKTEN YANA OLDUK.Kendi menfaatimiz doğrultusunda bir talebimiz olmadı.Sandıktan kim çıkarsa çıksın,halkın ve partililerimizin takdiridir, der,saygıyla karşılar,etrafında toplanırız.Adayı sandık belirlemelidir.”dedi.
 
Program,aday adaylarının toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.
                                                         
   Murat ÜRTEKİN